reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Jolik ja tez jeszcze nic nie zaczęłam w nim wpisywać, z tego samego powodu! hi hi! :) Ale ja zrzucę to na męża on ładnie pisze i rysuje więc to będzie jego zadanie. A co do zdjęcia z USG tez się nad tym zastanawiałam które wkleić i wkleję chyba dwa, drugie na obrazku kubusiowym :( niestety Muszę to jescze przemysleć. Ale niunia musi mieć piękną pamiątkę! ;D

reklama
Mała no to mnie pocieszyłaś :-) myślałam, że tylko ja jestem takim "cykorem". Nawet dzisiaj rano zamierzałam dokonać pierwszych wpisóa, ale zrezygnowałam bo mi się ręka trzęsła hihihihi

Uważam, że albumik jest solidnie wydany i bedzie stanowił naprawdę fajną pamiątkę dla naszych bobasków.
Ja go kupiłam w Tesco na dziale dziecięcm, ale widziałam również w Carreforze

Doxa albumik wygląda tak :

33296901075ks6bk.jpg

Hej Dziewczyny,
Wow normlanie nie moge za wami nadarzyc. Co dzien tyle czytanie ale super!!
A tak wogule dzisaj sie wybieram do lekarza, prosze trzymajcie kciuki za moje lozysko mam nadziejez ze juz jest na swoim miejscu.

A tak wogule to pozdrawiam wszsytkie mamusie i dzidzi.

reklama
HALO HALO JEST KTOŚ. POMÓŻCIE !!! CO MOGE WZIAŚC NA BÓL ZĘBA- LEDO MIGDAŁKI WYLECZYŁAM A TU ZĄB . NIE WIEM JAK PRZEZYJE TA NOC , JUZ STARSZNIE MNIE BOLI :(

Do góry