reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ja też zwracam się z prożba o pomoc. Dopadło mnie jakieś przeziębienie.Każda kosteczka boli inaczej, mam katar i na dodatek boli mnie gardło.Może przypadkiem wiecie jakie leki mogę sobie zaaplikować, do tej pory zażyłam tylko APAP na gorączkę.

reklama
O rany dziewczyny ale Wam współczuję!!! Na prawdę nie wiem jak Wam pomóc! Najlepiej obydwie idźcie do lekarza!!!

Ewcia jakiś apap to chyba możesz wiziąć i jak najszybciej do dentysty

Kasia spróbuj herbatkę z miodem i cytryną, albo mleko z miodem i masełkiem, albo czosnek ...

Trzymajcie się!

A ja nic Wam nie pomogę bo sie na tym nie znam. Przeziebienia omijaja mnie duzym łukiem, a i zęby na szczęście tez mnie nie bolą. Życzę Wam dziewczyny szybkiego powrotu do formy.

Oj tak majstruję... ale teraz sie udało, troche kolorków przybyło przy moim suwaczku :-)

Faktycznie panują tutaj straszne pustki. DZIECZYNY GDZIE JESTEŚCIE ????
Ja chyba też długo nie wysiedzę, oczy mi się same zamykają :-) UUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAA ( i jeszcze to ziewanie) :-)

Jejku Jolik 3 trymestr tuż tuż, Twój suwaczek uświadamił mi to! Niewiele czasu nam już zostało!!!!!!

Doxa dokładnie tak jak mówisz. Ja ten suwaczek ustawiałam kilka razy. Myślałam, że dane poprzestawiałam, ale za każdym razem wychodziło tak samo - pozostało 15 tygodni, trzeci trymestr tuż tuż. NO I BARDZO DOBRZE !!!!

Dzisiaj na imprezie u mojego taty była siostra ze swoimi maluchami. Jak sobie pomyślałam, że już za niedługi czas będę miała własną kruszynkę to mi się w oku łza zakręciła. Dzieciaczki są takie słodkie :-)

Doxa kochaniutka, nie będzie ze mnie dobry rozmówca o tej porze. Zasypiam.... Dobrej nocy Ci życzę, a jutro z samego rana zaczynamy hihihi papatki

reklama
Ja też coraz bardziej uświadamiam sobie że maluszek już niedługo będzie tutaj z nami, ach ... już bym go mogła tulić ;)

Robię właśnie listę rzeczy wyprawka + szpital, pozbierałam z różnych www informacje i próbuję stworzyć pełną listę, jejku ile tego jest, już nie mogę na to patrzeć :( Ale tak naprawdę to rzeczywiście dużo musimy różnych nowych rzeczy mieć, których wcześniej nie używałyśmy ;D

Do góry