reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

DOXA,

Ta dokładna, o której rozmawiałyśmy, podczas naszego spotkania, gdzie jest też spis rzeczy dla Mamy to:
www.maluchy.pl
Ta od Kaszu, którą mi kopiowałaś jast z forum babyboom, ale na stronie czerwcówek jest kilka stron podanych. Spróbuję je skopiować. ;)

reklama
[color=Red]Dziewczyny,

W czerwcówkach jest opisna histora Mrówki, która kilka dni temu urodziła. Proponuje przeczytać! Niezły horror!

Doxa,

Chyba Jesteśmy same, ale ja już muszę lecieć po Olę. Całuję Cię mocno! Może wpadnę jeszcze wieczorem, a jak nie to może jutro na chwilkę się uda, choć wątpię. Zakończenie roku!

Pa pa!!

hej,
to ja moze lepiej nie czytam historii Mrowki na wszelki wypadek, zeby sie nie denerwowac.....

Sluchajcie przedstawiam sie do konca, widze, ze z suwaczkiem wszystko wypalilo ;)
Lekarz mowi, ze w brzuszku rosnie dziewczynka :) i ma sie urodzic 11-go pazdziernika.

Jeszcze mi sie przypomnialo, ze ktos dzisiaj ( albo nie dzisiaj) pytal o ta tabelke z niemieckiej stronki www -z waga maluszkow, teraz jej nie moge znalesc, ale jakby ktoras cos potrzebowala, to moge cos potlumaczyc.

papa

reklama
Witajcie dziewczynki,

Orzech fajnie, że tutaj trafiłaś :-)

Syla dzieki za gratulacje :-)

Od jutra będę z Wami częściej przebywała. Dzisiejszej nocy miałam uciążliwy ból brzucha połaczony z bólem krzyża. USG wykazało, że podobnie jak u Doxy dzidzia ułozyła sie nie tak jak powinna :-( . Nastapiło obkurczenie macicy ...
Moja gin zaleciła dużo odpoczynku, leżenie na lewym boku i narazie L4 do połowy lipca. Mam nadzieję, że Tymuś szybko wróci do poprawnej pozycji.

Doxa a Twoja dzidzia ułozyła się już odpowiednio ?

Do góry