reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kasia ja znalazłam pościel (poszwa na kołdrę i na poduszkę) +baldachim za 66.00zł+ 6zł koszt wysyłki myślę że to niewiele. Więc kto szuka ten znajdzie. A jeszcze znalazłam pościel 5częsciową+kołdra+poduszka czyli wszystko za130zł

O 15stej idę na przegląd podwozia ;D i mam zamiar umówić się na USG. Znowu będę miała doła jak po każdej wizycie  :(  

MAŁGOSIU udanych wakacji nie rozleniw się po nich ;D

reklama
Małgos... trzymaj się ciępło i wypoczywaj dopóki możesz... bedziemy z Toba myslami... znaczy, myslami również na wakacjach... :)

Syla, ja nie twierdzę, że jestem za gruba, tylko że za ciężka... :)
Waże 95 kg, więc stawy mam mocno obciązone, stad kiepsko działają... a problemy zaczęły mi się jeszcze przed ciąża, wlaśnie w poprzednie lato, kiedy osiągnęłam pułap 92 kg (tj. 25 kg w 2 lata po poprzedniej ciązy i hormonach)
niestety, nie zdążyłam zgubić więcej niż 3 kg... a ciąża to nie najlepszy okres na odchudzanie... staram sie po prostu nie przybrać za wiele...
z resztą muszę się troche ruszać, bo inaczej któregoś pięknego dnia w ogóle nie wstanę z łóżka... :)

z tą cytryna, to tez mi lekarz podpowiadał, ale chyba cała dopiero zakłóciła by smak glukozy... :)

Sorki Teddy nie załapałam. :)

Takie czasy teraz, moja siostra na 21 lat i tez już ma problemy ze stawami (kolanami). Z tym nie-wstawaniem to dobry pomysł! Szczególnie jak będzie małe. Można ściemnić że bolą stawy i niech facet w nocy wstaje :)

To leczenie hormonalne to cholerstwo - fakt. Ta moja siostra też brała chormony, tyle że na trądzik i też przybrała gdzieś tyle. No i teraz juz nie może zrzucić :( a by chciała. Była chuda jak patyk a teraz waży chyba tyle co ja.

Ja właśnie się przespałam :)

Małgosiu - życzę Ci dużo wypoczynku i żeby brzusio przestał boleć. A właśnie co powiedział lekarz??
Ok. to jesteśmy umówione po 2 lipca ;D ;D

Syla to rzeczywiście masz kobylaste te egzaminy!! A córunia na pewno będzie mądrzejsza dzięki Twojemu zakuwaniu :laugh:

Syla...tyle, że to nie na wszystkich tak działa...
znam osobe, która po kuracji hormonalnej wyschła na wiór... co dziwne, waga nie zmniejszyła jej się nawet o kilogram... :)

ja za to, przybrałam ponad 1/3 tego co ważyłam, a rozmiarowo tylko skoczyło z 40/42 na 44/46 (ten większy to cyckowy  ::) )

Ja też kilka lat temu przechodziłam kurację hormonalną związaną z trądzikiem (lek Diane 35) zaleconą przez dermatologa. Mówił mi, że jedne kobiety chudną a inny tyją, ja niestety należałam do tej drugiej grupy. Hormony przyjmowałam przez jakieś 1,5-2 lata, jak zobaczyłam że tyję zaczęłam odchudzać się, ale i tak przytyłam 6kg i nabawiłam się celulitu :mad: Po kuracji to chyba z 1-1,5 roku się odchudzałam i to ostro, na prawdę cieżko było zrzucić te kg pohormonalne! Ale się udało! Natomiast celulit pozostał :mad: Biust też mi spadł, a miałam nadzieję że taki troszkę większy zostanie!

reklama
Do góry