reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Karen, dziewcze drogie, Ty się przede wszystkim nie zamiartwiaj... nie ma nic gorszego, niż siedzieć i myśleć ciągle o klopotach... :)
no i oczywiście nie forsuj się... tylko rozkoszuj błoga bezczynnościa... :)
wieeeem, nie kazdy tak potrafi, ja sobie tez po cichu marze o zwolnieniu, ale pewnie jak bym juz na nim siedziała, to bym ocipiała na dłuzszą metę... :)

ale w lipcu wezmę sobie z tydzień wolnego... a co tam... ;)

na glukozę idę jutro... az mi się nie chce o tym mysleć... fuj...

reklama
*syla* pisze:
Teddy a może powinnaś juz pomyśleć o zwolnieniu. Po co masz się tak męczyć z tymi nogami. Tak byś leżała z nimi do góry. Jakąś ulge by Ci to przynosiło.

Syla, z tymi nogami to u mnie jest najgorzej właśnie jak długo leżę... np. rano, kiedy wstaję z łóżka, mam sztywne stawy i prawie ich nie czuję...
potem, kiedy rozchodzę, jest dużo lepiej, no ale też nie idealnie, bo mnie cholernie swędzą i mrowieją...
ja po prostu jestem za ciężka... ::)

Witam Mamusie,

Dzisiaj wyjatkowo wczesnie jak na mnie:)

Karen, wypoczywaj, nie nadwerezaj sie, wszystko bedzie dobrze.

Witam wszystkie Brzuchatki :-),

Już nie nadążam czytać wszystkich postów!!! - 3-4 dni mijają, a ja pół dnia spędzam na przedgądaniu wszystkiego hihi.
Jak sie czujecie? Pogoda na szczęśnie nie jest uciążliwa, zresztą w pracy mamy dosyć dobrą wentylację, więc nie puchnę póki co :). Na week-end wybieram sie do Krakowa :-) już sie nie mogę doczekać!! Wreszcie spotkam sie ze znajomymi! W sobotę będą też wianki więc mam zamiar dobrze się bawić - mimo brzuchola ;D

TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY PAŹDZIERNIK NADCHODZI WIELKIMI KROKAMI

czesc:)
od paru dni poczytuje forum,ale nie bylo jak sie odezwac,ale dzisiaj to mnie juz ruszylo.
Chcialam napisac, ze jak idziecie na test z glukoza zabierzcie ze soba cytryne, to pomaga wypic ten syrop, a nie zaburza calego testu...tak slyszalam, bo ja dopiero ide za miesiac na ten test.

poza tym chcialam jeszcze napisac - glownie do Karen- nie martw sie niepotrzebnie zaczekaj cierpliwie na badanie. Ja mialam robione takie badanie serduszka, na nim widac wszystko,niesamowicie dokladnie, wtedy mozna powiedziec czy jest jakas ewentualn wada, a moze tak jak pisaly dziewczyny, to tylko chwilowe zaburzenie, ktore nigdy wiecej sie nie zdazy.
dobrze jest lezec jak najwiecej na lewym boku...

Witam was drogie brzuchatki w ten chłodniejszy dzionek.Byłam dzisiaj na badaniu cukru we krwi bo strasznie się senna ostatnio zrobiłam,wyniki będą jutro i jestem ciekawa jak mocno jestem słodka ha ha ha.Dzidzia kopie dzisiaj jak na zawołanie chyba też się cieszy chłodniejszym dniem.Popołudniu mam mieć gości więc zaglądnę dopiero wieczorkiem.Dziękuję za wiadomości o pościeli w sklepach internetowych.POZDRAWIAM!!!!

Cześć Dziewczyny,

Powoli wakacje, więc zaczynam się z Wami żegnać. W sobotę ruszam na Mazury z rodzinką. Odezwę się zaraz po powrocie.

Doxa,

Trzymaj sie mocno ....brzucha, oczywiście. Zadzwonię do Ciebie po 2 lipca, bo wtedy będę na kilka dni w W- wie. Może pączuś ze śliwką??
Na pewno sie zobaczymy jeszcze przed moim wyjazdem nad morze.

Dziewczynki wszystkie WAS gorąco całuję. Dbajcie o siebie i wypoczywajcie, bo od czego są wakacje. Dla niektórych ostatnie samotne, więc korzystajcie ile możecie. Wracam w sierpniu i mam nadzieję, że będzie nas Październikowych Mam jeszcze więcej.

Dla wszystkich Mamusiek, które mają zakończenia roku w tym tygodniu:

KOBIETY POWODZENIA I NIE DAJMY SIĘ!!!! NOWY ROK SZKOLNY DOPIERO ZA 2 MIESIĄCE !! :D

reklama
Małgosiu ale jestes szczęściara tyyyylee wakacji przed (co by tu nie mówić ciężką pracą, jaka nas czeka ;)) Odpoczywaj, powodzenia i odzywaj się jak będziesz mogła.

Paola też wypoczniesz w innym miejscu, fajnie....Kraków....

Doxa, narazie jestem po Zarządzaniu Zasobami ludzkimi (w przyszłym tyg wyniki), i w przyszłym tygodniu tez Prawo Gospodarcze, zarządzanie Logistyczne, Integracja Europejska, Resztę sobie podaruję i zostawię na później (może jeszcze zdąrzę zdać, przed powitaniem małej ;D, no chyba że by się o miesiąc pospieszyła do mamusi). Same kolumbryny mam w przyszłym tyg. więc siedzę i zakuwam. Może dziecko będzie przez to mądrzejsze :laugh:.........od mamy ;)

Teddy myślałam że Ci puchną od chodzenia i temperatury. No wysoka temperatura na pewno nie pomaga. A Ty zaraz za gruba, w ciąży jesteś no nie??? Więc może gdzieś coś uciskać i kuć!

Doxa a test z glukozą robi się właśnie w tych tyg. także spokojnie. ja muszę się przyznać że po wypiciu tego lepiku musiałam przegryźć chociaż gryzkiem kanapki bo myślałam że haftnę dalej niż widzę (Sorki za słownictwo) i średnio mnie wtedy interesowało czy cukier mi się podniesie od tego gryza.

Orzech z tą cytryna to nie głupi pomysł. Można sobie ją wcisnąć do kubka z tym lepikiem albo jak po tequili zagryźć :laugh: Poza tym odzywaj się częściej!

pozdrowienia

Do góry