reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Jolik,witaj i garatulacje ! Skoro jesteś w domu,to może częściej zajrzysz na forum.:tak:
Drzewko, Ty jak zwykle romantyczna ...;-)

reklama
Dzień dobry
Drzewko - zachęciłaś mnie! W kinie byłam niedawno na Narzeczony mimo woli, fajna komedia, ale poszłabym na coś z klimatem ;-)
Ja w weekend odgrzebywałam stare... po raz nie wiem który Casablanca i Śniadanie u Tiffaniego - błogo! I porządki w kosmetykach... ależ dziś było rozdawnictwo w pracy ;-) i goście i w ogóle fajnie.

Dzień Dobry! Jolik gratulacje! Magdusiek nie wiem czy w kinach grają czy juz grali ja byłam na jakims tam pokazie organizowanym przez firmę. Jejku wczoraj ogladałam za to "Małą Moskwę" - jakaś Anna Karenina normalnie, nie wiem, wielu znajomym się podoba, jak dla mnie słaby strasznie..Ide zobaczyć Tymka.

Witam,
Dzieki dziewczyny za miłe słowa ;-)
Qrcze strasznie przeżywam jutrzejsze Tymkowe przedszkole :-(
Nie wiem jak wytrzymam te 4 godziny ...

Witajcie!
Zaglądam i co widzę? Jolik! Jestem w szoku! Kochana ogromne gratulacje!! Cóż za pomysł, że Cię nie pamiętamy, no wiesz co! Tymek przystojniaczek, zmężniał bardzo!

Efunia Zosia to cały Ty! Tylko blondyneczka. A Tymek nic się nie zmiania, wszędzie bym go poznała.

Mała przykre wieści. Trzymaj się!

Co do kina, to ja jutro idę na "przypadkowego męża", ostatnio byłam jakieś 2 miesiące temu, na Coco.
A w niedzielę robiłam powidła śliwkowe :-)

Jolik - Tymek da radę! Luzik.

Mnie dziś dziecko padło w samochodzie, pojechałyśmy po ubranie na balet, spódniczkę miałyśmy, ale body nie i odpadła w drodzie powronej, spi do teraz od 17:30.... chyba odsypia weekend, grała z tatusiem w xboxa, bez komntarza ;-)

reklama
O Tymka to ja sie nie martwię, gorzej ze mną ;-)

Widzę, że niektóre smyki chodza juz nawet na dodatkowe zajęcia .... balet, Magdusiek fajna sprawa :-)

Do góry