reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam!
Jolik,witaj i garatulacje ! Skoro jesteś w domu,to może częściej zajrzysz na forum.:tak:
Drzewko, Ty jak zwykle romantyczna ...;-)

reklama
Dzień dobry
Drzewko - zachęciłaś mnie! W kinie byłam niedawno na Narzeczony mimo woli, fajna komedia, ale poszłabym na coś z klimatem ;-)
Ja w weekend odgrzebywałam stare... po raz nie wiem który Casablanca i Śniadanie u Tiffaniego - błogo! I porządki w kosmetykach... ależ dziś było rozdawnictwo w pracy ;-) i goście i w ogóle fajnie.

Dzień Dobry! Jolik gratulacje! Magdusiek nie wiem czy w kinach grają czy juz grali ja byłam na jakims tam pokazie organizowanym przez firmę. Jejku wczoraj ogladałam za to "Małą Moskwę" - jakaś Anna Karenina normalnie, nie wiem, wielu znajomym się podoba, jak dla mnie słaby strasznie..Ide zobaczyć Tymka.

Witam,
Dzieki dziewczyny za miłe słowa ;-)
Qrcze strasznie przeżywam jutrzejsze Tymkowe przedszkole :-(
Nie wiem jak wytrzymam te 4 godziny ...

Witajcie!
Zaglądam i co widzę? Jolik! Jestem w szoku! Kochana ogromne gratulacje!! Cóż za pomysł, że Cię nie pamiętamy, no wiesz co! Tymek przystojniaczek, zmężniał bardzo!

Efunia Zosia to cały Ty! Tylko blondyneczka. A Tymek nic się nie zmiania, wszędzie bym go poznała.

Mała przykre wieści. Trzymaj się!

Co do kina, to ja jutro idę na "przypadkowego męża", ostatnio byłam jakieś 2 miesiące temu, na Coco.
A w niedzielę robiłam powidła śliwkowe :-)

Jolik - Tymek da radę! Luzik.

Mnie dziś dziecko padło w samochodzie, pojechałyśmy po ubranie na balet, spódniczkę miałyśmy, ale body nie i odpadła w drodzie powronej, spi do teraz od 17:30.... chyba odsypia weekend, grała z tatusiem w xboxa, bez komntarza ;-)

reklama
O Tymka to ja sie nie martwię, gorzej ze mną ;-)

Widzę, że niektóre smyki chodza juz nawet na dodatkowe zajęcia .... balet, Magdusiek fajna sprawa :-)

Do góry