reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hej
szusująca będzie jak ściągnę zdjęcia z drugiego aparatu, na razie na małym wyciągu i małej górce.
Doxa, a Ciebie gdzie wciągneło???
jeju, jakiego ja mam dziś lenia...

reklama
Dzień dobry!
Magdusiek ależ jestem, jestem nigdzie mnie nie wywiało ;-) Jedynia zalało ... tzn. chciałam powiedzieć, że dzisiaj paskudna pogoda od rana ...
Faktycznie Natlka wygląda na dużą i przede wszystkim zadowoloną dziewczynkę!!

Kasiek przyjemny pokoimk ma Nadulka, pewnie zachwycona. A tak na marginesie, co o zamianie pokoi sądzi Dawid?

Doxa, Nadia rzeczywiście bardzo się cieszy z pokoiku. Dawid? jest zadowolony z nowego pokoju,:tak:mówi,że ten ładniejszy,a tak naprawdę i tak cały dzień spędzał u Matiego, tylko na noc szedł do siebie. Wiesz u Mateusza był cały ich sprzęt, tv,komp,play itp.;-)Teraz wieczorem chłopcy wskakuja na swoje łóżka ,włączaja tv i o 21.30 zasypiają :-Dchyba świeża farba tak na nich działa:-D

Kasiu, jaki fajny pokój!
Tusiekn - gratulacje, jakoś słabo wczoraj czytałam i nie doczytałam.

Natalia dzis odmówiła spania w przedszkolu, oglądała książeczki, padła wcześniej ;-) W piątek ma iśc do dziadków na noc, dziś wyraziła wielka chęć zostania i spania, ale ja spacyfikowalismy.

Jakoś mi fajnie po wyjeździe, odpoczełam i znów mi dobrze. Chyba jednak trzeba częściej wyjeżdżać coraz bardziej jestem przekonana, że ważne, żeby wyjechac rtaz na trzy, cztery miesiące, choć na tydzień.

A co powiecie na jakieś spotkanie....? pytam tu, bo w watek spotkań nikt nie wchodzi, a jak wchodzi to i tak nic nie wynika. Może jakieś bardziej ogólne? w sensie własnie wyjazd na weekend z dziećmi?

Magduś,to bardzo dobry pomysł ,ten wyjazd !!!!:-):-):-) zbliżają się ciepłe dni i można by coś zarezerować !
Witam!

Witam,
Srednio wyspana wiec kawa sie ratuje. Dzieki za gratulacje. Magdusiek Natalka rewelacyjna jako narciarka, widac w swoim zywiole.
A gdzie reszta dziewczyn sie zaszyla, nie wspomne juz o Malej i Teddy bo one wieki tu nie byly a Luszka tez.

Dzień Dobry,

Tusiekn - kurcze gratuluję ci strasznie, ja wprawdzie prawko mam juz od dawien dawna ale wzrok słaby i nie jeżdżę....
Dziewczyny super zdjęcia, Efunia kiedy ci juz te dzieciaki tak powyrastały? Moje jeszcze takie malutkie są ;-)Magdusiek no to fajnie wam było, Natalka w czaderskim kasku, kurcze odważna jest, a ta czarna taśma to co? I czemu ty bez czapki latasz? Fajny pomysł z tym wyjazdem :-D

reklama
Dzień dobry!
Ja tylko na sekundę, przywitać się, zarobiona jestem ... jutro też do pracy na caluteńki dzień ...

Do góry