reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

sądlastarszych dzieci też,sama osobiście taką miałam w dzieciństwie,. Tylko drzwi u mojej babci to raczej pałacowe były ,a u mnie standard ;-) mam obawy, żeby w futrynę się nie obijała ,dlatego pytam .:tak:

reklama
Dobry wieczór. Kasiek74 to ty z tych "pałacowych" fiu, fiu..Ja też o żadnych takich huśtawkach nie słyszałam. A nie chcesz poczekać do wiosny i zawiesić taką na działce na drzewie? Albo taka jak ma Syla, fajna była. Już wiosna mogłaby być.

Witam!
Drzewko,wyjasniam- pałacowe drzwi u mojej babci tzn w starym budownictwie wysokość mieszkania ponad 3,5 m,to i drzwi dwuskrzydłowe musiały być :-D inaczej nikt by ich nie zauważył :-D
a huśtawka musi byc na stałe w domu- konik nie wystarcza, za mały, a dziecko nie dohustane w niemowlęctwie - w ogóle nie bujane!!!!:zawstydzona/y:-i samo się dostymulowuje :szok: inaczej zaraz na SI będę biegac :eek:

ufff, takie pałacowe to ja też mam :tak:Kasiek74 ale u ciebie to faktycznie trochę trudna sprawa, to może raczej jakaś kołyska XXL, nie wiem co się jeszcze buja, Filip na koniu śmiga a i zjeżdżalnie mamy domową, Sw. Mikołaj przyniósł, może wymyśl coś wystrzałowego w zastępstwie tej bujawki, wiem HAMAK :tak:

działka jest pod znakiem zapytania, chyba idzie do sprzedania, ale słowo to ja potzrebuję cos na co dzień i chyba taka zamontuję :
591525445

zdjęcia wkleiłam .

reklama
Do góry