reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry!
Ja dzisiaj w domu, w końcu! Od pracy dzisiaj odpoczywam, ale za to domem muszę się zająć! O rany! .... już wolę pracować ;-)

czesc,

a ja chora i na zwolnieniu. oczywiscie zlecenia poprzyjmowane sa do wykonania...
Tola chora - katar bez kataru, za to z okrutnym obrzekiem. dostaje clemastin i chodzi po scianach.

wlasnie zauwazylam, ze moje dziecko robi sie nieznosne, jak tylko do domu wejdzie babcia, ktora sie nie opiekowala. wie ktos czemu??

Cześć!

Vertigo zdrówka dla Was.

A my znów cały czas w domu. Natalka dostała w niedzielę późnym popołudniem wysoką temperaturę (39,5), oprócz tego żadnych innych objawów - no marudna trochę była:-(. W dodatku byliśmy 200 km od Warszawy, auto padło jak mieliśmy wyjeżdżać po południu - tzn. akumulator; i Jarek jeździł po Toruniu żeby kupić nowy. Jak temp spadła to wróciliśmy późnym wieczorem do domu i rano do lekarza. No i okazało się że ma zapalenie gardła i dajemy antybiotyk przez 7 dni.

reklama
Dzień dobry
jeju, jak te dzieci chorują, masakra jakas.
My dziś po przedszkolu do babci, później na zakupy, po drodze szpital, zakupy iealne, głownie prezentowe, ale i Natalce się dostało ;-)

Do góry