reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!
Oj, cieszę się,że Wy tez tak patrzycie na nasze dzidziulki ;-)
Lindsay,Efunia,ja ani w ciązy nie jestem ani po porodzie ale tez mam-miałam kOTA .Na szczęście gdzies go zostawiłam ;-)

poza tym dostałam dzis tyle fajnych prezentów,i usłyszałam tyle miłych słow no i moje dzieci z moim mężem też mieli prezenty niespodzianki- super :-)

Dobry wieczór
Kasiu - a z jakiej,ś okazji czy tak po porstu?
ja dizś miałam super dzień, ale dosc intensywny,w łasnie dotarłam do domu. Matko, muszę natychmiast do kosmetyczki i fryzjera....

Witam kochaniutkie!!!
Jak spędzacie majówkę? Ja troszkę w domciu a troszkę na działce ( oczywiście jak pogoda dopisze ).Wczoraj świętowaliśmy rocznicę ślubu, była mała imprezka.W sobotę planujemy odwiedzić z dziećmi zoo, ale wszystko będzie zależało od pogody.

Dzien dobry,
No tak wszystkie pewnie jestescie na lonie natury i podziwiacie widoki, albo gdzies wyjechalyscie, a u nas kicha bo maz musial isc do pracy, ale za to ten dlugi majowy weekend troche sie przesunal;-) wiec nie ma zlego co by na dobre wyszlo.
Teraz mam czas dla siebie, pozniej silownia i tak oto majowka. Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku.

witajcie - o! pogoda się robi :-)

wczoraj byliśmy na molo w Brzeżnie - to takie mniejsze molo, i Mikołaj zaliczył przejazd ciuchcią - 3 razy - chyba kolejarz mi rośnie

a dzisiaj ja z Jeremim w domku a chłopaki wybrali sie do teściów pojeździć takim motorkiem na akumulator.

a ja odpoczywam :-)

oj ja też ostatnio mam dołki i ja też taka mama kwoka - wkurzm się w piaskownicy jak mi jakieś dziecko mikołaja posypie piachem albo wyrywa mu ulubioną zabawkę :-p

Witajcie!!!

Piszę ze wsi. Jutro lub pojutrze (zależy od pogody) wybieramy się do Iłży na turniej rycerski.
Pogoda spłatała dziś figla co?

Anna, cóż oni pogłupieli w tej pracy? Mogą w ogóle tak zrobić. Poza tym jeśli to pewne to powiem Ci, że na pewno miało tak być i teraz spokojnie posiedzisz z dzieciaczkami a póżniej znajdziesz lepszą pracę i niech żałują!!!
Nie przejmuj się teraz tym!

Efunia, brodawki się zahartują (o ile już się tak nie stało) i będzie OK. Purelan mi również bardzo pomógł.

Kasiu, ja za to mam trochę inne odbicia jeśli chodzi o dzieci. Chyba za bardzo odbiło mi na punkcie Oskara, tak bardzo chciałam żeby nie czuł się odsunięty jak się pojawiła Iga, że chyba przegięłam w drugą stronę, bo taki z tego efekt, że coraz częściej się stawia i teraz nie wiem czy to wiek czy moje jakieś głupie podejście.
Mnie za to A czasami drażni bo trzęsie się nad Igą jakby była nierozumnym stworzeniem i jakby upadek miał jej zrobić krzywdę na całe życie, najlepiej jakby siedziała przy nim i nigdzie nie chodziła, żeby nie zrobić sobie krzywdy.

lecę do galeryjki....

reklama
Do góry