reklama
witam, witam
właśnie sobie przeszłam przez galeryjkę i popatrzyłam na dzieciaczki jak się zmieniały:-) ale miło.
najbardziej podobał mi się podpis Magduśka- "specjalnie dla Drzewka- Natalia ma Tatę"
Doxa- my byliśmy przed ślubem na Mazurach i byliśmy w tych samych miejscach. Ale wspomnienia:-)
Luszki dzieciaki mają boskie włosy:-)
U nas w wakacje też otworzą fajną galerię handlowa.:-) Nareszcie. Po latach politycznych blokad na budowę róznych rzeczy zaczyna się coś dziać.
A Maciej dalej ma jakiś stan podgorączkowy, ale już lepiej. Jest teściowa więc się bidak trochę zajmuje innymi rzeczami to i się nie nudzi.
Wczoraj zasnął nam u gina zaraz po obejrzeniu braciszka na ekranie i spał 12,5 h !!! To się jeszcze nie zdarzyło.
właśnie sobie przeszłam przez galeryjkę i popatrzyłam na dzieciaczki jak się zmieniały:-) ale miło.
najbardziej podobał mi się podpis Magduśka- "specjalnie dla Drzewka- Natalia ma Tatę"
Doxa- my byliśmy przed ślubem na Mazurach i byliśmy w tych samych miejscach. Ale wspomnienia:-)
Luszki dzieciaki mają boskie włosy:-)
U nas w wakacje też otworzą fajną galerię handlowa.:-) Nareszcie. Po latach politycznych blokad na budowę róznych rzeczy zaczyna się coś dziać.
A Maciej dalej ma jakiś stan podgorączkowy, ale już lepiej. Jest teściowa więc się bidak trochę zajmuje innymi rzeczami to i się nie nudzi.
Wczoraj zasnął nam u gina zaraz po obejrzeniu braciszka na ekranie i spał 12,5 h !!! To się jeszcze nie zdarzyło.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Natalia własnie zasnęła, zrobiła sobie drzemkę późnym popołudniem, do 19:20, o 20:00 postanowiła iśc się kąpac i spac ( bo istniała groźba obcięcia paznokci wiec bezpieczniej było myknąc do łózka)... leżała do 22:00, prawie usnęła i pzyjechał Kamil. No i oczywiście sajgon, bo ją rozbudził po czym jak zrobiłam afere to niby poszedł ja położyć, akle sam zasnął u niej na podłoze, a ta sobie leżała obok i spiewała.... czasem wolałabym, zeby wracał rano niż tak w środku nocy, bez sensu kompletnie!!! TYlko mi przeszkadza...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Lindsay - ten podpis wziął się stąd, ze sporo z tych, z którymi widujemy się w realu jakoś nie poznało nigdy Kamila :-) Bo nawet jeśli były u nas to Kamil bywa w domu w przedziwnych porach itd. A jak były imprezy dla całych rodzin to zwykle ja i tak byłam sama z Natalią.... Niby teraz powinno byc lepiej, jego mama juz jest w domu, częśc zajeć ze studentami odrobił wcześniej i ma pracę do zrobienia, która może robić w domu, więc może wdroży się w zycie rodzinne...
Vertigo
Październikowa Mama 2005
kurcze, czasem mam wrażenie, że cała Bydgoszcz to tylko ta ulica ;-)
sluszne wrazenie
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Rany tyle tu się dzieje, a ja nie mam czasu włączyć się w dyskusje :-( :-(
Nadrobię po 6.05!
Lindsay no proszę jaki ten świat mały :-) Fajne tam są klimaty!
Magdusiek życzę Wam aby się zmieniło! Tak będzie!
Vertigo super, że odezwałaś się! Mam nadzieję, że w weekend majowy nie będzie za dużo tej pracy!
Kasiek no, no rozkręcasz się z tą działką! Super! Pisz co tam będzie sadzić i i wrzucaj na bieżąco zdjęcia !!
I Syla się odezwała ... super że BB znowu hula! :-)
Zdrówka dla Tosi i Maciulka!
Rany tyle tu się dzieje, a ja nie mam czasu włączyć się w dyskusje :-( :-(
Nadrobię po 6.05!
Lindsay no proszę jaki ten świat mały :-) Fajne tam są klimaty!
Magdusiek życzę Wam aby się zmieniło! Tak będzie!
Vertigo super, że odezwałaś się! Mam nadzieję, że w weekend majowy nie będzie za dużo tej pracy!
Kasiek no, no rozkręcasz się z tą działką! Super! Pisz co tam będzie sadzić i i wrzucaj na bieżąco zdjęcia !!
I Syla się odezwała ... super że BB znowu hula! :-)
Zdrówka dla Tosi i Maciulka!
reklama
mała26
Październikowa mama 2005
dzień dobry
po kilku zimnych i mokrych dniach wkońcu mamy wiosnę w świętokrzyskim! aż chce się żyć.
dla wszystkich którym się należy wielkie gratulacje i zdrówka dla chorowitków!
ja po przypadkowych zakupach: buciki coccodrillo dla Zuzi zakupiłam i marynarkę dla siebie na wesele wkońcu!(zabrakło mi na nią kasę i kobitka miała mi zostawić do godz. 15).
ja chce już weekend majowy!!!!
po kilku zimnych i mokrych dniach wkońcu mamy wiosnę w świętokrzyskim! aż chce się żyć.
dla wszystkich którym się należy wielkie gratulacje i zdrówka dla chorowitków!
ja po przypadkowych zakupach: buciki coccodrillo dla Zuzi zakupiłam i marynarkę dla siebie na wesele wkońcu!(zabrakło mi na nią kasę i kobitka miała mi zostawić do godz. 15).
ja chce już weekend majowy!!!!