reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

A my wróciłyśmy z placu zabaw, super pogoda, poza tym mamy trzy place na osiedlu, na raptem 4 bloki, z czego trzy oddane więc Natalia głównie ma ten plac dla samej sbie i śmiga po wsyztskich drabinkach, huśtawkach i innych takich.

reklama
Witam!
Doxa,widzę,że znów jestes zapracowana. :tak: a działeczka naprawde mnie wciąga.Jak wyszykuję moja chatke to zrobie kika zdjęć! :tak:

Magdus,mam nadzieję,że zycie rodzinne wkrótce rozkwitnie i Kamil będzie w rozsądnych porach wracał do domku.Wiesz ,musisz mieć czas na przekonanie go co do planów powiekszania rodziny- dwie Zuzie i Mateusz;-)

Lindsay,u nas też otwieraja nowe galerie i to 3 prawie w jednym czasie ! Juz musze odkładac kasę :-D

Kasiu - on w domu teraz bywa, wczoraj wracał z Gdyni, bo jego Mama wyszła ze spzitala po 6 tygodniach, więc chciał pojechac itd. Ale szczęścil;wie już wszystko ok i mamy nadzieję, że wszelkie kłopoty się skończą.

Marze o spa... chociaz takim na 3 dni.... a jak nie to chociaż o wizycie u kosmetyczki :-)

Dobry wieczór! Efunia - wielkie gratulacje! Fajnie, że to już. Teraz Lindsay a później to chyba na bank Magdusiek no i Syla i komu tam jeszcze pachniało?;-)
A ja jeszcze pracuję i też marzę o SPAniu..ale o takim jak Magdusiek też i dlatego mam plan. opowiem w poniedziałek :tak:
Kasiek74
, kurcze fajnie z tą działką. Idę w ramach relaksu do galerii, ale NASZEJ :tak:Dobranoc
a gdzie jest Luszka?

no więc wyobraź sobie że w przyszłym tygodniu mam urlop! poniedziałek chrzciny, czwartek na podlasie. we wtorek i środę oddaję się w twoje ręce :szok:

reklama
Do góry