reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

anno,mam nadzieje,że toj uż koniec chorób u Was w rodzinie.

Życze wszystkim wesołych i pogodnych swiat Wielkanocnych !

reklama
Witajcie Kochane!!!

Mam nadzieję, że w te parę dni nadrobię co minie ominęło.
Stęskniłam się za Wami baaaaardzo.

Tym czasem chciałąm życzyć Wam i Waszym rodzinkom:

Zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, Radości z każdego dnia i spełnienia najskrytszych marzeń.

do usłyszenia.

Dzień dobry!
Syla jak miło, że zajrzałaś!!!

ps. muszę Wam powiedzieć, że babki cytrynowej już prawie nie ma ..... pyyyyyszna wyszła :-)

Przepraszam, ze tak ogólnie, ale chciałybyśmy podziękować za wszelkie życzenia, i te na forum i te mailowe, z naszej strony zyczymy wszystkiego najlepszego i radosnych Świąt Wielkanocnych,
Syla - fajnie, ze zajrzałaś :-)

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnieocala nam życie.

dalmatek577pe2ge9.gif

Witajcie Kochane,

od nas też przyjmijcie życzenia radosnych, rodzinnych i zdrowych Świąt i nie tylko. Trzmajcie się

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja

witam śmingusowo dyngusowo - u mnie pogoda piękna ale mroźna. Wczoraj cały dzień u teściów a dzisiaj - troche w domku, troche u siostry. A u niej pod Gdynią masa śniegu, więc może trochę pozjeżdżamy na sankach.

Pozdrowionka

reklama
Witajcie, wracamy do domciu, lany poniedziałek - nie ma co :-), tyko sanki i na górkę, nie pamiętam takiego 2 dnia Świąt wielkanocnych, pierwszego zresztą również.

jak u Was upłuwają Swięta?
My dziś spotykamy się z moją rodzinką, ale nie wiem jak damy radę siedzieć przy stole, mój żołądek się więcej nie powiększy;-)

Wiecie co ja wczoraj zrobiłam u teściów? Iga zaciągnęła mnie do łóżka o 15, skakała po materacu a ja zasnęłam, wiecie o której się obudziłąm? O 20.00:zawstydzona/y:

Co najlepsze, wcale nie miałam problemu z zaśnięciem o 22.00.

buziaki

Do góry