reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie Kochane!!!
Mam nadzieję, że w te parę dni nadrobię co minie ominęło.
Stęskniłam się za Wami baaaaardzo.
Tym czasem chciałąm życzyć Wam i Waszym rodzinkom:
Zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, Radości z każdego dnia i spełnienia najskrytszych marzeń.
do usłyszenia.
Mam nadzieję, że w te parę dni nadrobię co minie ominęło.
Stęskniłam się za Wami baaaaardzo.
Tym czasem chciałąm życzyć Wam i Waszym rodzinkom:
Zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, Radości z każdego dnia i spełnienia najskrytszych marzeń.
do usłyszenia.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Przepraszam, ze tak ogólnie, ale chciałybyśmy podziękować za wszelkie życzenia, i te na forum i te mailowe, z naszej strony zyczymy wszystkiego najlepszego i radosnych Świąt Wielkanocnych,
Syla - fajnie, ze zajrzałaś :-)
Syla - fajnie, ze zajrzałaś :-)
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnieocala nam życie.
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnieocala nam życie.
_anna
Fanka BB :)
witam śmingusowo dyngusowo - u mnie pogoda piękna ale mroźna. Wczoraj cały dzień u teściów a dzisiaj - troche w domku, troche u siostry. A u niej pod Gdynią masa śniegu, więc może trochę pozjeżdżamy na sankach.
Pozdrowionka
Pozdrowionka
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie, wracamy do domciu, lany poniedziałek - nie ma co :-), tyko sanki i na górkę, nie pamiętam takiego 2 dnia Świąt wielkanocnych, pierwszego zresztą również.
jak u Was upłuwają Swięta?
My dziś spotykamy się z moją rodzinką, ale nie wiem jak damy radę siedzieć przy stole, mój żołądek się więcej nie powiększy;-)
Wiecie co ja wczoraj zrobiłam u teściów? Iga zaciągnęła mnie do łóżka o 15, skakała po materacu a ja zasnęłam, wiecie o której się obudziłąm? O 20.00
Co najlepsze, wcale nie miałam problemu z zaśnięciem o 22.00.
buziaki
jak u Was upłuwają Swięta?
My dziś spotykamy się z moją rodzinką, ale nie wiem jak damy radę siedzieć przy stole, mój żołądek się więcej nie powiększy;-)
Wiecie co ja wczoraj zrobiłam u teściów? Iga zaciągnęła mnie do łóżka o 15, skakała po materacu a ja zasnęłam, wiecie o której się obudziłąm? O 20.00
Co najlepsze, wcale nie miałam problemu z zaśnięciem o 22.00.
buziaki