reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Kasiek oby Nadii przeszlo i zeby poswiecila swoj koszyczek w pelni sil. Ja tez Wam juz skladam zyczenia bo nie wiem czy dam rade zagladnac.
Niechaj Wielkanocne zyczenia
pelne nadziei i milosci
przyniosa sercu radosc w te swieta
i w przyszlosci.
pelne nadziei i milosci
przyniosa sercu radosc w te swieta
i w przyszlosci.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu - trzymam kciuki za Nadię.
Natalia pomalowała jajka, jedno w kropki drugie w paski, dostała też mnóstwo wydmuszek oklejanych pieknie materialami i ozdabianych wstązkami od swojej prababci, więc w tym roku nie będziemy malowały jakiejś masy jajek.
Ale jestem zmęczona i strasznie chce mi się spać...
Natalia pomalowała jajka, jedno w kropki drugie w paski, dostała też mnóstwo wydmuszek oklejanych pieknie materialami i ozdabianych wstązkami od swojej prababci, więc w tym roku nie będziemy malowały jakiejś masy jajek.
Ale jestem zmęczona i strasznie chce mi się spać...
reklama
_anna
Fanka BB :)
Hej to ja! wychodzimy z chorobami na prostą, mam nadzieję. Mikołaj buzię ma już prawie zaleczoną więc i trochę apetyt mu wraca.
Dzisiaj zalewaliśmy ławy fundamentowe - więc już coś się dzieje w kierunku budowania domku.
A ja jeszcze jakoś się trzymam - rano mam więcej siły a wieczorem to jestem już dętka. Dzisiaj prasowałam pieluszki tetrę i flanelę dla maleństwa. jeszcze zostało do przywiezienia od teściów łóżeczko i przewijak i wózek i wanienka - no to jeszcze trochę rzeczy do ustawienia - ale chyba przed świętami nie urodzę - to zdążymy.
Skoro już składacie sobie życzenia świąteczne to i ja się przyłączę:
wiele szczęścia , wiosennej radości z nadchodzących Świąt Wielkiejnocy i mokrego dyngusa
Dzisiaj zalewaliśmy ławy fundamentowe - więc już coś się dzieje w kierunku budowania domku.
A ja jeszcze jakoś się trzymam - rano mam więcej siły a wieczorem to jestem już dętka. Dzisiaj prasowałam pieluszki tetrę i flanelę dla maleństwa. jeszcze zostało do przywiezienia od teściów łóżeczko i przewijak i wózek i wanienka - no to jeszcze trochę rzeczy do ustawienia - ale chyba przed świętami nie urodzę - to zdążymy.
Skoro już składacie sobie życzenia świąteczne to i ja się przyłączę:
wiele szczęścia , wiosennej radości z nadchodzących Świąt Wielkiejnocy i mokrego dyngusa