reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
WITAM :-)
NOOO ja już pooooooo:-) 8)
Jedno zdanie:wcale nie było przyjemnie:-)
Nie będę Was straszyć,po mnie wszystkim dziewczynom w szpitalu już poszło łatwiej,no cóż,mam pecha:-) Ale największe z tego szczęście to wspaniała,śliczna,przekochana córcia...:-)
Brr,ide się położyć..
LUCKY ja tak miałam parę dni przed porodem,pisałam o tym:-) Trzymam kciuki !!!

Niewiarygodne, przespałam pół dnia...
Ale mi dobrze i błogo.... tylko troszkę chłodno, bo usnęłam przy otwartym oknie i nawet nie miałam siły, żeby wleźć pod kołdrę...
Patrycja - z tym niezauważaniem nieobecności jest dokładnie tak jak pisze Lucky - ja np. zauważam najczęściej, że kogoś nie było jak pojawia się nowy post, patrzę sobie i myślę, o,. dawno Jej nie widziałam :) Więc się nie martw!

Lucky - fajnie, to pewnie czop.
Co do Orzeszka - też mi sie wydaje, że niedługo ujawni się Małe Orzeszątko.

Ewcia, nie martw się, ja się na razie na porodówke nie wybieram. Cały czas czuję się rewelacyjnie, nawet nie wiem jak czuć skurcz i w ogóle. A wizytę u lekarza mam za tydzień, dzień przed terminem.

Fajnie, czuję, że niedługo dzieci się urodzą. A wiecie, że od poniedziałku pełnia? A podczas pełni porodówki się zapełniają....

Magdusiek ja też strasznie niewyraźna jestem.
To chyba po tym badaniu ale skórczyki wróciły i to te bolesne. Narazie są nieregularne (także się nie martwię) ale jak nie przejdą to jutro może się coś wydarzy. Z tym że ostatnio po nocce przeszły, więc jeszcze nie zaczynam paniki ;D ;)
Lucky jeśli to czop to nareszcie się doczekasz :) :) :)

Efunia pisała, że ten jej szpital nie jest straszny, a wręcz żałuje, że od razu do tego nie poszła. Warunki ponoć b. dobre i ktoś kto jej go nie polecał zupełnie nie miał racji. ::)

o kurczaki nie sadzilam ze wylapiecie ze mnie niema :)) ale mi milo...

.melduje ze ze mna wszystko oki, dopiero teraz przeczytalam wszystkie watki w dzisiaj......bylam dzis na ktg, zeby zobaczyc czy mam zostac w szpitalu czy nie, po jak wspomnialam wczesniej beda mi wywolywac tylko jeszcze nie wiadomo kiedy.....bedzie to zalezalo od cisnienia, dzis przed wyjsciem mialam 130/90 i bvalam sie czy mi nie skoczy jak dojade do spzitala, ale tam surprise, 110/60 hihi to ze strachu, tak wiec weekend mam spokojny w domku. Gin powiedziala ze w razie cienienia powyzej 140/90 mam natychmiast jechac do szpitala, a ja bronie sie przed tym rekami o nogami, niedawno wstalam, spalam do 17.00 cisnienie ciut wyzsze ale w normie.....w poneidzialek moze mi skoczyc i niech robia co chca, chce miec to juz za soba, prosze nawet emza zeby mnie z ranca porzadnie wkurzyl, to bedzie po ptakach ;)
ewcia1981 pisze:
SHADY TEZ SIE NIE POKAZUJE DZISIAJ , JUZ NIE TA KONDYCJA CO KIEDYS BABECZKI,OBIADEK JUZ ZJADŁAM TERAZ CHYBA POLEZEC ISC WARTO BO UCISK NA BRZUCH JEST

Duralex, Jolik ale super Wam dzieciaczki rosną!! Jejku, jak ja lubię oglądać naszą galerię!!! Jolik Tymuś na każdym zdjęciu inny, taaaaki duży już mi się wydaje! My mamy identyczną pieluszkę flanelową (niebieską w chmurki :))

reklama
DZIEWCZYNY MAM WSPANIAŁĄ WIADOMOŚĆ !!! :-D

DZISIAJ O GODZINIE 17:25 PRZYSZŁA NA ŚWIAT ANULKA - CÓRKA NASZEGO ORZESZKA !!! :-D

MARTA SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!! :-D

Do góry