reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

No właśnie, ja uważam że to zależy od własnych preferencji.Co kto lubi, ipreza w domu tego typu ma dużo plusów- kameralna, najblizsza rodzina, ale wtedy uważam ważne jest by mieć kogos do pomocy-mama, teściowa(?) siostra...by miec komuś kto poda jedzenie, kto zastąpi Cię w kuchni, a mamusia ma wtedy czas dla maluszka.
Ja jestem okropna i nie znoszę jak ktoś "rządzi się" w mojej kucnhi, przeżyłam to podczas tegorocznej komunii córci i nigdy więcej! Byłam zmęczona, zestresowana,i powiedziałam nigdy więcej.Chrzciny córci natomiast miałam właśnie w knajpce i bardzo sobie chwalę!

reklama
O rany, jeszcze niedawno nie było widać u nas ciąży a juz się zaczynają chrzciny....

To fakt, na pewno wygodniej jest w restauracji. Wchodzisz obsłużą Cię i wychodzisz. Zero bałaganu, sprzątania, itp, a pracy z takim maleństwem i stresu i tak jest dosyć. Jeśli można sobie uprościć życie to warto.

Monique Strauss, wiesz że ja też mam dzisiaj rocznicę ślubu :) I na dodatek też jest takie piękne słoneczko jak tamtego dnia. :) Chyba się zbiorę na jakieś zakupy i po dobre winko :) Mogłabym tak siedzieć z Wami cały dzień, no ale trzeba jakieś ruchy wykonać.

Dlatego planuje chrzciny u moich rodziców bo mieszkają od nas 10 min i mają 3 pokoje a my mieszkamy w kawalerce gdzie nie było by miejsca

Witam.
na wstepie - gratulacje dla Coby!!!!!!!
po drugie - wszystkiego co najlepsze z okazji waszych rocznic dla syli i Monique Strauss

a tak poza tym byłam wczoraj na Ktg i nic... nawet najmniejszego skurczu przepowiadającego. Tętno w normie, a mojemu małemu chyba dobrze w brzuszku, bo jak na razie absolutnie nie ma zamiaru wychodzić.
Następne badanie mam w sobotę - dzień po terminie - pożyjemy zobaczymy.

Witam wszystkich!
Wczoraj dosć długo nie mogłam otworztć strony babyboom wiec dopiero teraz nadrobiłam zaległosci.

Coba i Mąż Coby Serdeczne Gratulacje!!! :)
Monique Strauss, Syla Wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Śślubu :) :)
Jolik, Orzech O jakiej książce mówiłyście?

U mnie bez zmian. Wciąż jestem 2 w1. Ciężko mi się śpi i tez czuję ból w podbrzuszu taki o którym pisała Monique Strauss. Myślałam dziś ze do łazienki nie dojdę tak mnie sparaliżowało...
Po raz kolejny pomarudzę i powtórzę że już bym chciała urodzić.....
Trzymajcie sie mocno. :)

Opuszczam was jak wróce to zajrze właśnie mąż dzwonił że pracuje od dziś do końca tyg do 18 więć idę po zakupy i muszę iść do swojej firmy bo orżneli mnie na wypłacie

dzień dobry :) Jestem z listopadówek, ale chyba do listopada niedotrzymam :p .Wczoraj byłam u gina i powiedział mi że rozwarcie na jeden palec , wody płodowe jeszcze zachowane i żebym zaczeła sie pakować, byłam w takim szoku <osiołek ze mnie> że niespytałam sie ile tak moge chodzic z tym rozwarciem ::) .Czy to tak jest że ...w każdej chwili może mnie złapać ...czy jak ?
Pomóżcie mi dziewczyny bo ja juz sama niewiem , wydawało mi sie że ja jeszcze mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeee............ czasu , a tu ........taka niespodzianka :) Niewiem teraz jak mam sie nastawac :)

Czekam na jakiekolwiek rady i porady .
Ściskam i pozdrawiam mamusie 2 w 1 i juz te rozdwojone:)

Syla wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy!!!
U nas pamiętam było częściowe zaćmienie słońca...cudnie.
A tymczasem też zmykam, drobne porządki trzeba zrobić( może cos się ruszy?) no i po winko!!!To bardzo dobry pomysł Syla!

Ja już 3 tygodnie mam rozwarcie na palec.
Nie będę się wymądrzać bo nie wiem iel możn z tkim rozwarciem chodzić,
muszą Ci moje koleżanki doradzic.
Pozdrawiam cieplutko. ;)

reklama
Do góry