reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Wróciłam z wizyty u gina. OSTATNIEJ. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku , tylko ja niepotrzebnie nasiałam paniki. Okazało sie , że takie wyniki jak ja mam na tym etapie ciąży są bardzo dobre. Ale ja głupia jestem. Jeśli chodzi o resztę to czekamy na rozwój wypadków, kiedy go zapytałam ile czasu mi jeszcze daje to stwierdził , że tylko ten na górze moze wiedzieć ile mi jeszcze zostało. Szyjka skrócona do zera , czekamy tylko teraz albo na odejście wód , albo na skórcze co 5 minut , no i na rozwarcie . Dziecko jest juz donoszone.
Jestem naprawdę pocieszona tą wizytą. Na pożegnanie usłyszałam , że spotkamy sie na porodówce , na co mój mąż mu odpowiedział "na pewno się spotkamy panie doktorze" , było to bardzo wymownie powiedziane i doktorek się śmiał , ja zresztą też.

reklama
Oj super :) Popatrz Magda, ktory to juz raz jedna z nas martwila sie niepotrzebnie...ale to chyba nieuniknione....

Czyli Twoj lekarz chyba stawia na szybszy porod niz u mnie, u mnie zostalo jeszcze 5 dni, ale moj kazal mi przyjsc jeszcze za 5 dni wlasnie.....tez powiedzial, ze teraz albo pekniecie pecherza,albo bole, ale uspokoil mnie, ze w najblizszy weekend nic sie nie stanie :)

Ja tak po cichu stawiam na kolejny weekend - zobaczymy. A Wy Magda jak obstawiacie???

Luszka już niedługo a też będziesz bawić swoją dzidzię, teraz to już z górki, wszystkie po kolei będziecie się sypały. Orzeszku Natalcia z tatą taka malutka bo on taki byk jest  ;D Przy wyjściu ze szpitale mała miała 2750g a dziś na pierwszej wizycie u pani doktor 3340g urosła, i już było czuć że więcej waży.

Tak wogóle to witam Was wszystkie, te "stare" i "nowe" mamusie ;)

no wlasnie Frezja...ja nie chcialam tego zapytania ujmowac w ten sposob, czy to tatus jest taki duzy, czy Natalka taka malutka, ale przy Tobie wyglada na wieksza ;)

Teddy, to silnego masz tego chłopa!!! :) I jaki przystojniaczek.
Z tymi ruchami to miałaś tak, że Ci się wcale nie ruszał czy rzadko? Moja się dziś trochę ożywiła, starałam się ją motywować słodkościami i głaskaniem :). Ale masz rację jak, nie ma co się czaić. Jak będzie taka "leniwa" to pojadę jutro na to ktg.

Patka, dobrze że jesteś pod kontrolą nie masz co się denerwować. Trochę się najeździsz ale przynajmniej wiesz, że wszystko ok a po co wywoływać jak jeszcze szyjka nie gotowa.

Alunia Ty się nie denerwuj, wszystko skończy się ok.

No widzisz Magda, nie ma co samemu interpretować wyników i niepotrzebnie się denerwować. Mówiłam, że w ciąży to wyniki świrują.

Orzeszku, a mój Andrzej zażyczył sobie żebym jutro urodziła bo na sobotę umówił się z moim bratem na opijanie nowego członka rodziny hi, hi

Syla mie daj sie zwiesc, oni sie umowili na mecz i mysla, ze uda im sie opijanie potomka przy meczu zalatwic, nie dajcie sie z mala, poczekaj do srody jak bedzie po kwalifikacjach wtedy beda na prawde cieszyc sie tylko narodzinami ;)

Hi, HI Orzeszku, może masz rację. Co by z nas były za kobitki gdybyśmy im nie zrobiły na złość :) Niech się mężulek przyzwyczaja że teraz z dwiema babami nie będzie mu już tak słodko ;) ;D

Dziewczyny, takie piękne są Wasze dzieciaczki, że nie można się napatrzeć.

jeszcze wróce do sprawy roz Piotra wiecie bo jego była żona jest bardzo zazdrosna ze my bedziemy mieli dzidziusia jak zeznała na poprzedniej rozprawie że niemieli ze sobą dziecka bo ona chciała i niechciała  a teraz nie godzi sie na rozwód bez orzekania o winie

reklama
Mam parę epitetów na tą osobę , ale może nie będę ich tutaj przytaczać. Skoro nie chciała mieć z nim dzieci to o co się teraz czepia . Zazdrość wychodzi. Jeśli mowa tu o czyjejś winie to chyba raczej po jej stronie ona leży , no ale nie mnie to oceniać. Piotrek dostanie ten rozwód, sedziowie raczej kieruja się dobrem dzieci. Więc się nie martw.

Do góry