reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kurczę, nie straszcie mnie. Bo nie będę mogła spać. Ale na pewno macie rację z tym że lepiej przesadzać niż coś przeoczyć.

Chyba z moją małą tak źle nie jest bo czkawkę właśnie ma taką że hej.  

Ja ostatnie usg miałam w 33tc i więcej się nie zapowiada (no bo już na karku blisko 40tc) więc nawet nie mam porównania. Jedno co wiem to to że sporo przytyłam ostatnio, z tygodnia na tydzień. A mówią że w ostatnim miesiącu kobieta nie tyje. Gucio prawda!

Anna, nie dość że chora to jeszcze zestresowana :( Ja to bym takim łapy odcinała, może by się nauczyli nie brać co nie swoje!

reklama
Witam ponownie dziewczyny!!
dzisiaj jakoś dziwnie się czuje :( :( :( boli mnie brzuch jakbym miała dostać zaraz miesiączke  :( coś mnie krocze boli...nie umie się całkowicie wyprostować :( co jest ze mną :( :( :(a brzuch napięty  :( :( :(

Lucky, jak mam skurcz to już nie zaciskam nóg jak jeszcze niedawno. Hi hi.

Wiem że i tak wyjdzie kiedy będzie chciała ale byłoby już z głowy i nie zastanawiałabym się czy nie rusza się za mało.

wkurza mnie fakt że tak krzyczęli że nie donoszę doterminu i tak się nastawiłam a tu co???? Jutro chyba musze wyruszyć gdzieś z domu bo już niemoge usiedzieć. Dziewczyny te dzieciaczki mają takie piękne że nie można oderwać wzroku i też się już chce swoje

Lucky, niezłego masz tego męża, nie dość że pięknie maluje to jeszcze i pięknie szyje.

Ja na swojego też nie mogę narzekać. W szoku byłam jak powymieniał sam drzwi w domu wewnętrzne i zewnętrzne, okna i zrobił cały remont sam. W życiu bym nie pomyślała że można tak łądnie samemu to zrobić nie będąc specjalistą i robiąc to pierwszy raz. Jeden pokój robił nam na początku roku specjalista i wymienił tez jedną parę drzwi. To drzwi się nie domykały a ściana popękała. A Andrzej jak zrobił to wszystko super. Oj starczy już tych pochwał bo go pewnie uszy pieką.

Ale pościel macie superancką i te motylki...

jeszcze jestem w domku..
jade jutro rano i juz na pewno wróce z tymkiem ;D
dziękuję wam za dobre słowo :) co ja bym bez was zrobiła!
patka czuję, ze urodzimy dzień po dniu... idziemy łeb w łeb ;D
a gdzie jest lindsay????? nie odezwała się dziś do mnie i na forum też jej nie widzę...
tylko to krwawienie mnie niepokoi...
mam przeczucie, ze tak jak mówi teddy może się obejść bez wywoływania i cesarki... a ja sie TAK BOJĘ!!!
jezuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

reklama
Efunia, spokojnie, dobrze będzie. Czekamy na informacje. Trzymam kciuki...mooooooocno!

Niestety nie umiem Ci pomóc co do Twojego pytania z wątku "poród tuż tuż", ale wygląda to bardzo ciekawie. Jednym słowem chciałabym już urodzić i Ci zazdroszczę objawów :)

Do góry