reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Cześć Wam wróciłam.
Zrobiła mi gin USG i powiedziała, że dziś z małym ok. Także dziś do szpitala mam nie dzwonić. Jak jutro nie będzie miejsca to mam sie zjawić na kolejny monitoring.
Uspokoiło mnie to na tyle, że kobieta martwi sie i woli mieć wszystko pod kontrolą (wolałaby mnie mieć na oddziale ale nie jest tak źle żeby za wszelką cenę)
Pewnie na weekend już tam trafię, dziś w każdym razie mam spokój.
A ja po tym pred wczorajszym badaniu też krwawiłam i to mocno, może już sie trochę u mnie ruszy.

Teddy jak Twój malec- zdrowieje?

reklama
patka, mój malec to okaz zdrowia, on po prostu ma żółtaczke fizjologiczną, która u wczesniej urodzonych ma czasami troche dłuższy przebieg... :)

a zdrowie to on ma...
niech mi ktoś powie, że noworodki się nie przekręcają na boki to go wyśmieje... Krasnal się równo przetaczaz lewa na prawo przez plecy, musze go okładać czymś dookoła... :)

ja chyba z nerwów urodzę dziś właśnie dzwonił mój facet że na jego sprawie rozwodowej poszło nie po jego myśli a ja myślałam że bedzie już po wszystkim w tej chwili wolała bym być w domku z nim niż sama

Aluniu Ty się nie denerwuj. Sytuacja nieprzyjemna ale teraz najważniejsze, żebyś złych emocji nie przekazywała dzidzi. Wszystko się ułoży zobaczysz.

Witam Kobietki!
Widzę że znów przybyło zdjeć dzieciaczków. Wszystkie śliczne!
Frezja jak patrzę na Twoją Natalkę to już nie mogę się doczekać swojej :)
Ale ona cos się nie spieszy..... ;)

Teddy obydwoje w takim razie tetnicie zyciem...o ile lepiej jest niz w szpitalu :) a normalnie moze sie tak noworodki nie przekrecaja, ale Twoj ma niedosyt, bo sie w brzuchu nie powiercil przez ta pepowine ;) Wyglada zdrowo, niesamowite masz to zdnecie kolo suwaczka :)

Alunia apokojnie, jeszcze nie czas na rodzenie, a ze sprawa r. potoczy sie jeszcze dobrze, zobaczysz byle do celu ;)

Patka Oj jak dobrze, ze jest dobrze :)

już troszkę moje emocje opadają ale muszę poczekać na mojego chłopa do godzinki 18 bo dopiero wtedy wróci z pracy i zda dokładną relacje z rozprawy
nic mi sie nie chce robić nawet obiadu
dzidzia stasznie rozrabi w brzuszku chyba przez te moje nerwy

reklama
Do góry