reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Teddy racja :-) Ale tak chyba jest że raptem kilka dni a wspomina sie jakby dawno już było. No i wydaje sie że to dziecko właściwe jest z nami od zawsze i człowiek sie zastanawia "jak my żyliśmy jak jego/jej nie było". Tak samo z Natalką mieliśmy. I mamy cały czas zresztą :tak:

Luszka, tak Weronikę teoretycznie urodziłam tydzień po terminie, wg. położnych trzy tygodnie przed. Miałam bardzo nieregularne cykle, nawet co dwa miesiące, no a o ciąży dowiedziałam się wtedy pod koniec trzeciego miesiąca. Teraz jest zupełnie inaczej, teraz wiem kiedy zaszłam i różnica w terminie z OM a wg poczęcia wynosi jakieś 4-5 dni. Jeśli w środe kroplówka zadziała to w czwartek nad ranem powinnam urodzic. Byłby to świetny prezent, bo 9.08 braliśmy z Piotrkiem ślub, no i jeszcze tato mój ma wtedy urodziny.

Dzień dobry
Magda - i chcesz połączyc tyle imprez w jedną? Może chociaż dzień róznicy, to będzie wiadomo kto tego dnia jest najważniejzy ;-)

Dzień Dobry, wiecie co, poczytałam tak sobie o porodach i bardzo mi się jakoś gorąco zrobiło, idę po wodę. Magda25, trzymam kciuki, ale nie musisz sie spieszyć, bo wiesz ja jestem następna w kolejce. Chyba że Orzech....

reklama
Witam!
Ale wczoraj tu się działo. A ja musiałam udostępnic kompa syniowi, bo nagle musiał koniecznie wejść na gg:szok: cały dzień spędza z przyjaciółmi i jeszcze do nocy na gg z nimi. O czym ciągle mona gadać;-)

Drzewko, widzę, że dzień dzisiejszy juz bez tej na ch.......
Magda 25, trzymam mocno kciuki!

A gdzie o tej porze podziewa się Mała? czyżby była na urlopie?;-)

Do góry