reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Teddy racja :-) Ale tak chyba jest że raptem kilka dni a wspomina sie jakby dawno już było. No i wydaje sie że to dziecko właściwe jest z nami od zawsze i człowiek sie zastanawia "jak my żyliśmy jak jego/jej nie było". Tak samo z Natalką mieliśmy. I mamy cały czas zresztą
luszka
październik'05, lipiec'07
Dokładnie :-)Dziś na forum jakz a dawnych czasów, aż żal sie kłaść...
Ale mimo to też zmykam. Spróbuję jeszcze Adasia "na śpiocha" nakarmić zeby za pół godziny nie było pobudki ;-)
Dobranoc kobitki :-)
Luszka, tak Weronikę teoretycznie urodziłam tydzień po terminie, wg. położnych trzy tygodnie przed. Miałam bardzo nieregularne cykle, nawet co dwa miesiące, no a o ciąży dowiedziałam się wtedy pod koniec trzeciego miesiąca. Teraz jest zupełnie inaczej, teraz wiem kiedy zaszłam i różnica w terminie z OM a wg poczęcia wynosi jakieś 4-5 dni. Jeśli w środe kroplówka zadziała to w czwartek nad ranem powinnam urodzic. Byłby to świetny prezent, bo 9.08 braliśmy z Piotrkiem ślub, no i jeszcze tato mój ma wtedy urodziny.
reklama
Witam!
Ale wczoraj tu się działo. A ja musiałam udostępnic kompa syniowi, bo nagle musiał koniecznie wejść na gg cały dzień spędza z przyjaciółmi i jeszcze do nocy na gg z nimi. O czym ciągle mona gadać;-)
Drzewko, widzę, że dzień dzisiejszy juz bez tej na ch.......
Magda 25, trzymam mocno kciuki!
A gdzie o tej porze podziewa się Mała? czyżby była na urlopie?;-)
Ale wczoraj tu się działo. A ja musiałam udostępnic kompa syniowi, bo nagle musiał koniecznie wejść na gg cały dzień spędza z przyjaciółmi i jeszcze do nocy na gg z nimi. O czym ciągle mona gadać;-)
Drzewko, widzę, że dzień dzisiejszy juz bez tej na ch.......
Magda 25, trzymam mocno kciuki!
A gdzie o tej porze podziewa się Mała? czyżby była na urlopie?;-)