reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

jestem jestem Kasieńko! Nadrabiam nocne gadulce! Szok! Tyle tego... :tak: aż miło! :cool:

a ja właściwie nie mam co pisać, bo teraz ja mam ch... wczorajszy wieczór do bani, a zaczęło się od popołudnia, ale nie chce mi się o tym pisać nawet... chyba za dużo nas mieszka teraz na kupie... :-(
a na urlop ide od poniedzialku, chociaż wolałabym od następnego, ale musze teraz bo musze mieć prezciez te 14 dni ciągłego urlopu, a póxniej nie moge bo załapię o 1 wrzesnia, a oczywiście szkoła na urlop mnie nie puści 1 września!
mama idzie na operację 21 sierpnia. i jakoś mi niewesoło z tego powodu, bo nie mam czasu nawet żeby z nia usiąść i pogadać o tym, a widze, że ona ma strsznego doła przez to i nie ma się komu wyżalić.

reklama
witam,

a ja ogromnie przepraszam za wczoraj... ze tak bez pozegnania przepadlam, ale malzonek mnie zdybal ;-) i juz do kompa nie puscil ;-)

nawet sie dzis wyspalam, w pracy jak narazie luzik i chyba znowu posiedze na allegro.

luszka, masz racje, ze trudno soboe wyobrazic jak to bez nich bylo

magdusiek, zajrzyj na priv

No i witam Was,

Vertigo dzięki:-) błysk!!!

ale wczoraj tu było fajnie, idę podczytać jak się uda;-)

ps. Oskar nadal płacze:szok:, mówi że fajnie, że cały czas coś się dzieje, ale że tak tęskni za nami, że nie może się skupić na zabawie:szok: Zamyka się w kibelku i wtedy do mnie wydzwania. Z tego co słyszę to na samym obozie jest świetnie!
Przez 2 dni zdąrzyli już się wspinać na skałkach, bawić wieczorem w podchody....i jeszcze coś czego nie zrozumiałam jak opowiadał bo chlipał w słuchawkę.
Załamka, tak mi go szkoda a z drugiej strony chcę żeby się nauczył odpowiedzialności za swoje decyzje. Chciał pojechać. Z trzeciej strony to w końcu jeszcze dziecko. To że nasze maluchy ganiają, łobuzują i nie słuchają to jeszcze nic w porównaniu z takimi rozterkami.

no to 5, 10 czy 20? Nic nie kumam!

Ale wiecie co, ja tez tak mam, przybyło mi trochę i mam wrażenie że jestem tłusta jak "prosiak" ;-) A najlepsze jest to, że to chyba wcale nie po ciąży tylko po siedzeniu w domu ;-)

Doxa, ale parsknęłam śmiechem...przy otwartych drzwiach:-D
Ty i prosiak!!!!!!!!!!????????????
Chcesz zobaczyć moje schabiki? I bez siedzenia w domu....ale za to cycki wracają do normy, już nie do pięt, tylko do pasa

reklama
Do góry