reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

hihi :-) a teraz Adaś słodko spi, a mama kupuje mu karuzelę :-) zazdroszczę. ja nie moge Kamila przekonać do kolejnego dziecka....zresztą on nigdy nie chciał, w sumie to cud, ze na Natalię go namówiłam.

reklama
Magdusiek dzięki kochana :-) będę pamiętać
a co do karuzeli to właśnie rozważam misie i rybki obie mi sie podobają i stąd ten dylemat.

Luszka, ja serio pisze. Bo często łatwiej te nasze bąkiw grupie jakoś okiełznac niż każde z osobna. Więc jakby co to służe pomocą.

Teddy ale co dokładnie?
a trójkę to zawsze chciałam mieć ;-) tylko nie wiem czy uda sie zrealizować bo wtedy potrzebny byłby większy lokal :tak: więc póki co to chyba na razie nie...
Zresztą po porodzie lekarka do mnie, że fajnie mam parkę i w ogóle a ja na to że tak w ogóle to zawsze chciałam mieć trójkę :-) na co położna ze śmiechem "ale wtedy chyba też ze znieczuleniem" i miała chyba racje - teraz to sie zastanawiam czy jakby dali mi jakieś placebo to tez by podziałało bo po zzo zupełnie inna współpraca była. ;-)

Ja też marze o trójce... no na drugie to moze kiedyś wspólnymi siłami z Natalia go naciągniemy, ale trzecie... na bank nie. Chyba, ze bliźniaki :-)

Luszka, to o tej pilce i znieczuleniu... brzmialo tak, jakby gdzies sie to kiedys zdarzylo, jakis porod dawno... a Adas ma raptem kilka dni... :-)

ja kiedy urodzilam Krystiana to tez po paru dniach juz wlasciwie tylko wspominalam, ale ja naprawde myslalam o kolejnym dziecku, dlatego tak mi sie skojarzylo... :-)

reklama
Ja spadam, spać mi się zachciało... kurcze, a noc taka młoda.
Nic to, do jutra.
Dziś na forum jakz a dawnych czasów, aż żal sie kłaść... ciekawe kto jutro wstanie, ze Natalia to pewne, ale kto z nią :-)

Do góry