reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Syla - ja tez chciałam, tyle że do czasu :-)
I bynajmniej nie pisze tego, zeby dać Ci do zrozumienia, ze źle że Oskar pojechał. Dobrze, ze pojechał, zobaczy tez inne dzieci, niekoniecznie miłe itd. Mam andzieję, ze mu się lada moment spodoba.
Ja to napisalam tylko dlatego, żeby pokazać, ze nie wsyztkie dzieci fajnie sie czuja na takich obozach. Pisałam o sobie, pamiętaj, że ja byłam na obozie ktory trwal 3 tygodnie, a dla 8 czy 9 latki to baaardzo długo. I pewnie dlatego się zraziłam, bo bardzo mocno tęskniłam, a już po dwóch tygodniach dostawałam szału, codziennie musiałam dostawac listy (cóż, telefonow w lesie nie było) itd.

reklama
A tak w ogóle to dzień dobry,
moja córka obudziła się dobrze przed szóstą, jakoś koło 5:15, ale do 6:00 miałam nadzieję, ze zaśnie, o 6:10 przestałam się łudzić i wstalam :-)

To tak jak u mnie , Weronika wstała o 5 i ani myślała o tym , żeby się położyc jeszcze. No , ale dzisiaj jej to ujdzie płazem, bo i tak miałam wstac żeby zrobic to co sobie jeszcze przed pójściem do szpitala zaplanowałam.

witam...

a moje dziecko jeszcze spalo kiedy wychodzilam... czemu on nie moze w weekend chociaz do 7 pospac...

Magda, dlaczego do czwartku??? mie spieszy Ci sie... ;-)

Syla, co Ty w ogole opowiadzasz, jak to zle?! sugerujesz, ze "nowi koledzy" Oskara z obozu sa dobrze wychowani?!
no raczej nie... ale tacy ludzie tez sa na swiecie i z nimi wczesniej czy pozniej Oskar by sie zetknal...
mowilas, ze macie go odwiedzic w sobote... albo do tego czasu znajdzie fajnych kumpli i mu sie spodoba, albo wroci z Wami do domu...

witam,

syla, Teddy madrze mowi! a ja tak jak magdus- najpierw chcialam, a potem byl ryk. i to jak duza bylam- pierwsza klasa liceum. nie wiem czy tesknilam, ale strasznie mi sie nie podobalo.
ale moja corka jest inna, wiec kto wie- moze jej sie spodoba ;-)

dzień dobry,
ależ się tu działo

Luszka pokaż Adasia!!!! :tak: :-)
Jolik Tymus jaki dorosły chłopak, tym spojrezniem będzie kiedys powalał panienki :tak: i wygląda na takiego grzecznego chłopca! I pewnie taki jest.
Syla kochana mądra babo! Jak ty mogłabys źle wychowywać dzieci? Ty? A Oskar na pewno się zaklimatyzuje!
Moj brat cioteczny w wieku Oaskara (wtedy) pojechał na obóz sportowy i okazało się że jest najmłodszy i przydzielił go trener do nastarszych chłopaków z II klasy gimnazjum, którzy oczywiście tez naświewali się z niego itp. Zadzwonił do nas z płaczem więc po kilku takich telefonach nie wytrzymałam i poprosiłam trenere przez tel. żeby przeniósł go do innego pokoju. No i tak zrobił. A juz nastepnego dnia dwoiedziałam się ze Patryk z tymi chłopaki "trzymają sztamę"(czy jakoś tak :-) ) No i po co się wtrącałam...
Vertigo świetne! ja po remoncie tez idę! nie ma mowy! Zrobie sobie akryle takie króciutkie! :-)

Witajcie!
Jolik ależ Tymuś wyrósł!! Wydaje się już taaaki duży i dorosły! Śliczny chłopczyk ... i te oczy ...!!!! Widzę, że średnia pogoda wcale Wam nie przeszkadzała wypoczywać i "plażować się". Super!

Syla mieszkaliśmy w Kosewie (miejscowość na trasie Mrągowo-Mikojaki), a nad Krutynią byliśmy w Krutyni - tam wszystko się tak nazywało i miejscowość i karczma i rzeka ... :-)
A co do Oskara, jestem przekonana, że za 2 dni będzie mu tam dobrze i nie będzie chciał z Wami wracać!! Wg mnie bardzo dobrze zrobiłaś, że puściłaś go na ten obóz, bardzo dobrze!

Magda25 wg suwaczka to Ty już powinnaś się rozwdoić ;-)

reklama
Witajcie kochane,
Alez dlugo z Wami nie pisalam i po lebkach poczytalam co slychac, wiec przede wszystkm Luszka WIELKIE GRATULACJE!!! dOBRZE ze wszystko w porzadku z Toba i Adasiem, a ja na spacer w pazderniku Natka dawalam nawet do sloneczka w pierwszym tygodniu a nie bylo najcieplej, mysle ze mozesz juz spokojnie wujsc. Anna gratulacje z powodu ciazy, dbaj o Was. Jej coraz wiecej dziewcynz bb albo 2w1 albo juz po.
Syla nawet nie mysl, ze zle wychowalas,moze teskni bardzo, moze aza tak zdenerwowaly go dokuczania chlopkow. Bedzie dobrze, najwyzej z Wami wroci. A skoro to oboz przetwania to moze chlopaki sa podstawieni i chca sprawdzic psychike chlopakow;-)
A u Nas urlop szybko przeminal, glownie na upalach soe konczylo i nie chcialo nam sie nigdzie juezdzic, ale odwiedzilismy krakowskie zoo i Tusiek byl zachwycony, najbardziej podobal mu sie rys i osiolek oczywicie bo to jego ulubione zwierze. Mial ze soba ksiazeczke z dzikimi zwierzetami z serii z modeliny i z zaciekawieniem ogladal zwierzaki z ksiazki na zywo:-) Poza tym robilismy krotkie wycieczki ale i tak bylo fajnie. Musze jakies zdjecia do galerii w koncu rzucic.
Widze, ze mowa o paznokciach a ja wlasnie sama sobie zrobilam, tzn. tipsy a wzorek po pewnum czasie mi sie znudzil i zrobilam swoj, i powiem Wam ze troche mnie to kreci i byc moze w przyszlosci otworzylabym jakis maly zakladzik:-) Tylko troche za dlugie sa i niewygodne przez to, nie mowiac juz o pisaniu na kompie i tylko pazurami klikam;-) A akryle moze sobie zrobie, ale myslalam raczej zapuscic swoje pazurki tez krotkie i zalac zelem.

Do góry