reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witam,
i spadam czytać co naskrobałyście, tylko mam pytanie jeszce do was, a szvczególnie do Vertigo: czy wiecie cos na temat helicobakter? Robiłam sobie wczoraj badania i mam ośmiokrotnie przekroczona normę(norma jest 20 a ja mam wynik 160!).
wyszukałam cos tam w googlach, ale chciałam was zapytać.

reklama
Tusiekn współczuję serdcznie! Mój zięciunio kochany! NAwet nie wiedziałam, nie doczytałam że tak źle się czuł. A co powiedzieli lekarze? Co z moczem?

Kasiu niestety mam mały młynek w pracy... :-( ale postaram się dow as zaglądać jak najczęsciej!

Ja wczoraj robiłam badania, bo moja mama tez ma problem z ta bakterią. A ja od kilka lat mam starszne napady bólu brzucha, zwijam się wtedy z bólu na podłodze + okropna biegunka.
Jutro mój mąz idzie zrobic badania.
A dziś Zuzi zaniosłam mocz do badania. Od dwóch dni bardzo mało siusia. :-(
ja się wykończę...

jewszcze jakis krtyn wydzwania do nas do pracy od tygodnia. Już dzowniłam do jego firmy żeby cos z tym zrobili. :wściekła/y:

Dzień dobry
Mała - dobrze, że zrobiłaś badania. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło, pewnie jakies leczenie Cię czeka, co?
U nas straszne wietrzysko, byłam rano w sklepie i ubrałam sie trochę za lekko.
a zaraz mój uluiony fragment poranka (o ile mże być poranek o 10:00) - kawa!!!

dzieki kochana!
tak tak, już mam przepisane leki, dwa antybiotyki i jeszcze jakieś inne. No i dieta odpowiednia oczywiście. No ale to już po świętach. ;-)
w 70% podobno przy pierwszym podejściu leczenia jest to wyleczalne, około 6% po drugim leczeniu a reszta... wrzody... nowotwory...
pomyslałam, ze może któraś z was miała z tym do czynienia i dlatego pytałam.

oj kochana ja tez mam taką nadzieję. Jak złapie mnie atak to ból jest nie do wytrzymania! Mój Konrad zawsze powtarzał ty masz wrzody na pewno! i nie raz chciał wzywać pogotowie przy moich atakach, ale ja nie chciałam, tylko leżąłam jak głupia na podłodze w łazience i wyłam z bólu!

Witajcie!
Ja już po fitnessie, a Oli właśnie zasypia w swoim łóżeczku! To mi się podoba :-)

Mała zdrówka, oby szybciutko Cię wyleczyli!!!!

a ja mam jakąś zniżkę formy... umyłam wszystkie szafki w kuchni, ogarnęłam, byłam z Natalią w piaskownicy i na spacerze i marzę o spaniu.
dobrze, ze wieczorem mam fitness, jakoś się zbiorę w sobie.

A ja nie mam kiedy powiesic w dzieciowych pokojach firanek. Muszę sie zmobilizować i dzis to zrobić.;-)

WITAM!

Mała, dobrze,że sie zebrałaś i zrobiłaś badanie. Teraz może byc juz tylko lepiej!

Tusiekn, czemu przezywasz wyniki ?
Ja też chce na fitness! ale z kim i kiedy?:-p

reklama
Ja nie wyrobie, Natalia od rana jeszcze nie spała. Jutro ja wywożę, na 100%.Bo się zamęczę,a ona razem ze mną.

Do góry