reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

witam,
i spadam czytać co naskrobałyście, tylko mam pytanie jeszce do was, a szvczególnie do Vertigo: czy wiecie cos na temat helicobakter? Robiłam sobie wczoraj badania i mam ośmiokrotnie przekroczona normę(norma jest 20 a ja mam wynik 160!).
wyszukałam cos tam w googlach, ale chciałam was zapytać.

reklama
Tusiekn współczuję serdcznie! Mój zięciunio kochany! NAwet nie wiedziałam, nie doczytałam że tak źle się czuł. A co powiedzieli lekarze? Co z moczem?

Kasiu niestety mam mały młynek w pracy... :-( ale postaram się dow as zaglądać jak najczęsciej!

Ja wczoraj robiłam badania, bo moja mama tez ma problem z ta bakterią. A ja od kilka lat mam starszne napady bólu brzucha, zwijam się wtedy z bólu na podłodze + okropna biegunka.
Jutro mój mąz idzie zrobic badania.
A dziś Zuzi zaniosłam mocz do badania. Od dwóch dni bardzo mało siusia. :-(
ja się wykończę...

jewszcze jakis krtyn wydzwania do nas do pracy od tygodnia. Już dzowniłam do jego firmy żeby cos z tym zrobili. :wściekła/y:

Dzień dobry
Mała - dobrze, że zrobiłaś badania. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło, pewnie jakies leczenie Cię czeka, co?
U nas straszne wietrzysko, byłam rano w sklepie i ubrałam sie trochę za lekko.
a zaraz mój uluiony fragment poranka (o ile mże być poranek o 10:00) - kawa!!!

dzieki kochana!
tak tak, już mam przepisane leki, dwa antybiotyki i jeszcze jakieś inne. No i dieta odpowiednia oczywiście. No ale to już po świętach. ;-)
w 70% podobno przy pierwszym podejściu leczenia jest to wyleczalne, około 6% po drugim leczeniu a reszta... wrzody... nowotwory...
pomyslałam, ze może któraś z was miała z tym do czynienia i dlatego pytałam.

oj kochana ja tez mam taką nadzieję. Jak złapie mnie atak to ból jest nie do wytrzymania! Mój Konrad zawsze powtarzał ty masz wrzody na pewno! i nie raz chciał wzywać pogotowie przy moich atakach, ale ja nie chciałam, tylko leżąłam jak głupia na podłodze w łazience i wyłam z bólu!

Witajcie!
Ja już po fitnessie, a Oli właśnie zasypia w swoim łóżeczku! To mi się podoba :-)

Mała zdrówka, oby szybciutko Cię wyleczyli!!!!

a ja mam jakąś zniżkę formy... umyłam wszystkie szafki w kuchni, ogarnęłam, byłam z Natalią w piaskownicy i na spacerze i marzę o spaniu.
dobrze, ze wieczorem mam fitness, jakoś się zbiorę w sobie.

A ja nie mam kiedy powiesic w dzieciowych pokojach firanek. Muszę sie zmobilizować i dzis to zrobić.;-)

WITAM!

Mała, dobrze,że sie zebrałaś i zrobiłaś badanie. Teraz może byc juz tylko lepiej!

Tusiekn, czemu przezywasz wyniki ?
Ja też chce na fitness! ale z kim i kiedy?:-p

reklama
Ja nie wyrobie, Natalia od rana jeszcze nie spała. Jutro ja wywożę, na 100%.Bo się zamęczę,a ona razem ze mną.

Do góry