reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Czesc,
Mala dobrze, ze zrobilas badania, napewno Ci przejdzie, tylko dieta faktycznie bedzie wazna.
Vertigo prawde mowiac mialam nadzieje, ze to Ty wlasnie dasz mi jakies namiary:-)
Wyniki wszystkie wyszly Tusiowi dobre, z moczem wszystko ok, chcialam tylko sobie posprawdzac dla wlasniej wiadomosci jakie sa normy. Jedynie co to mial troche niski potas pewnie przez biegunki, ale dostal kroplowke z potasem. Ogolnie mam malo czasu, bo musze Natkowi duzo uwagi poswiecac, duzo spi, dzisiaj nawet razem spalismy od 9 - 11.30. A ja nadal nie moge sie oczasnac z tego szpitala, kazdy pierdek Natka kojarzy mi sie z biegunka i dostaje roztroju nerwowego, pewnie jeszcze to potrwa u mnie taki lek jakis czas.
O fitnessie to ja teraz nawet nie mysle, z tych nerwow spadla mi waga o 4 kg i co najgorsze nadal nie mam apetytu. Pozdrawiam kochane.

reklama
Przypomnialo mi sie , ze lezala jeszcze z Nami pani z 2 letnia dziewczynka i mama chyba tracila nerwy momentami, ale niestety jak mala nie chciala lekarstwa to krzyczala na nia i dawala jej w pupe:-( A ja bylam tak przydzumiona, ze nie mailam sily jej zwrocic uwagi.

Tusiekn, niestety całego świata nie uleczymy. Ale przykro jest patrzeć jak ktoś krzywdzi dziecko. Ja raz w rodzinie wmieszałam sie w sprawę, bo pewna ciotka nawrzeszczała na wnuczkę ,że biegała i jest cała spocona a jak ojcu powie to jej da! Zwróciłam uwagę, że dziecko ma prawo biegać a lepiej jej pozdejmować stylony i bedzie ok. Nikt sie za mną nie ujął, wszyscy stwierdzili, abym dała spokój.

Magdusiek faktycznie zamęczycie się obie! Koniecznie jutro wywieź Natalkę do babci! Tylko co babcia na to? Tuż przed Świętami ;-)

Tusiekn dobrze że wyniki w normie!

Kasiek brak słów! Niestety tak to jest z wychowywaniem! Ja czasami się zastanawiam, co to będzie jak Oli pójdzie do przedszkola/szkoły ... te wszystkie moje metody wychowawcze mogą pójść w las ... no zobaczymy!

Doxa- pomysł jest inny, ja ją wywioze na zakupy, razem z babcią i ze sobą, ale ona wacając zaśnei w samochodzie o normalnej dla siebie porze:-)

Właśnie wróciłam, ale mi dobrze, o rany... uwielbiam środowy stretching. a teraz jeszcze namowiłam moją mamę i też chodzi:-)

Magdusiek no ja jeszcze nie mogę powiedzieć, że jest mi dobrze po wizycie w fitnessie ;-) Póki co, to wszystko mnie boli i jestem ogólnie zmęczona, ale nie poddaję się i w piątek znowu idę!!

reklama
Doxa, ja to wiesz, w środę czuję sę fantastycznie, bo mam stretching;-), w niedzielę bosko bo pilates, a w poniedziałki nieco gorzej bo abt, a po nim siłownię, ale jak już dojade do domu to jest mi bosko, bo dojechałam;-)

Do góry