reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

dziendoberek... :-)

dzis wpadam tylko na moment, przywitac sie, mam duuuuzo pracy.... bo jutro musze wziac wolne...
...wielkie zmiany sie szykuja... ;-)

aha... zapomnialam dodac, ze dzieciaczki bombowe... wszystkie... i chyba zrobienie porzadku z dostepem daje efekty patrzac po ilosci fotek... ;-)

reklama
Witam,

dopiero teraz widzę, że nadze dzieciaki tak porosły... :szok: :-p ojej kiedy to zleciało... tylko patrzeć jak do szkoły będą biegać!

Dzieciaczki cudne!!!!! Nie mogłam się napatrzeć! cały czas mam galeryjkę otwartą w drugim oknie! Prezes oczy neiziemskie! A jaki z niego sportowiec! ;-) Nadulka obłęd jak do brata się przytula... wymiękam...i te loki... :-) A Olinek w kąpieli... :laugh2: i ten łobuziak! :laugh2: niesamowite!

Doxa mnie jest zawsze mało!

dzień dobry
nie wiem co się dzieje, ale Natalia co noc budzi się z płaczem, chce do nas i ogólnie zła jestem, bo jak jestem jeszcze jako tako przytomna to ją na nowo kładę spać w jej łóżeczku, ale jak trafia na porę gdy śpię to niestety ląduje u nas. tyle dobrego, że bardziej na Kamilu i to on biedny budzi się powyginany w paragraf;-)

Witajcie!

Właśnie zrobiłam Olinkowi jajeczenicę, posadziłam przez Teletubisiami i mam chwilkę na BB ;-)

Kasiek mnie też zauroczyło zdjęcie Nadii wypłakującej się bratu!! Faaajnie mieć starszego brata! A jaka ona wysoka się wydaje! Ile ma wzrostu?

Prezes oczy ma hipnotyzujące! I widzę, że w kurteczko-polarku z jesieni jeszcze biega! :-)

Mała dzięki! Wstawiłam w końcu nowy suwaczek, bo wiesz ciągle musiałam przeliczać ile ten mój syn ma już lat, a raczej miesięcy ;-)

Natalia też dziś jadła jajecznicę, ale Natalka wstaje wcześniej, na teletubisiach po jajecznicy było tylko wspomnieniel;-)

witajcie,

Pędzę do galeryjki....

Luszka, jasne że najważniejsze aby było zdrowe!!!!!! I będzie!!!!!!!

...oj Kasiek, to sobie nie pogadałyśmy wczoraj....o dzieciach;-) :-)

Dzieciaczki boskie!

Nadusia urocza, jaka wtulona w braciszka, a braciszek jakie ma super długie włosy...mój też zapuszcza, ale jeszcze ma szczecinę sterczącą.

A jak starszy się nią zajmuje przy komputersze. Oskar zwykle Igę odgania i jest kłutnia:tak:

Oli, prawdziwy pomocnik, bardzo mi się podoba na łobuza. Czy mi się wydaje czy schudł na buzi.

więcej, więcej prosimy!

reklama
dziekuje bardzo w imieniu oczu Prezesa... teraz juz wiem, na co on mnie bierze... ;-)

Doxa, moje dziecko ma wszystko z zeszlej jesieni, a niektore rzeczy nawet z wiosny... ale nie jest mi sie ciezko pogodzic, ze nie mam mu co kupowac... ;-)

Do góry