reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

słuchajcie, co robie nie tak.
Doxa zmobilizowałaś mnie do wstawienia wreszcie suwaka ale nie mogę, cięgle jest to large. Co mam zrobić? Mam go jakoś zmniejszyć????:szok: ale jak?

reklama
śliczne te wasze nowe suwaczki! może i ja bym coś w końcu zmieniła! Zaraz się Doxa wścieknie! ;-) :laugh2:

Witam,
Dzisiaj spalismy do 9 wszyscy a Tusiek i tak juz zasnal drugi raz. Mnie jeszcze gsrdlo pobolewa, ale na szczescie nie mam goraczki. Dosyc, ze gardlo to jescze @ brrr.... Ja mam przekroczony transfer i nie wyswietlaja mi sie zdjecia wszystkie w galerii:-( a nie wspomne juz o wstawianiu, co bede mogla dopiero na poczatku kwietnia. Krystian niestety nie wyswietli mi sie, ale za to Iga jest przesliczna i widac taka subtelna ma buzke:-) no i Oli tylko w dwoch zdjeciach, jaki to duzy chlopak:-) Ja kiedys zrobilam sobie male wspomnienia i ogladalam filminki i zdjecia jak Natek mial kilka miesiecy, pierwsze kwiki...i tak mi sie lezka w oku zakrecila. Kochane sa dzieciaki i tak szybko rosna.
Nie mam sily na porzadki przedswiateczne i chyba nie bede w ogole myc okien. Nie chce sie rozlozyc jeszcze bardziej na swieta. Ale Nam piekna wiosna idzie:tak:

Mała a czemu mam się wściec? Śliczny masz suwaczek :-)

Tusiekn masz rację! Okna poczekają, ważniejsze abyś Ty się nierozłożyła!

hi hi Doxa jak zwykle wyrozumiała! ;-)

Tusiekn zdrówka dla was, a właściwie teraz najbardziej Tobie!

uwaga!: mam wkońcu wolny weekend! :happy: więc ewakuuję córcię z tatsuiem z domu i biorę się za odpajęczynianie mieszkania! :tak: :laugh2:

Mala a gdzie zdjecie Zuzy w podpisie, Natek nie pocieszony:tak: bo codziennie ja oglada. Umieszczaj tu szybciutko:-)

Tusiek, no cóż nie mamy wyjścia musimy czekać do początku kwietnia!:tak: zdrówka Ci życzę bidulko.
No i olej okna, jak jeszcze coś przez nie widać to daj sobie spokój.;-)

Mała, Ty to dobra jesteś, ma wolny weekend to rękawy zakasza do roboty....

A ja w sobotę mam imprezę u mnie. Nie chwaliłam się Wam że stuknęły mi już 34 wiosny:cool2: Jak będzie tak ładnie to opędzę się grilem:laugh2:

Doxa, oj na pewno już niedługo będziecie mieli ładniusi trawniczek, najpierw się trochę czeka a później jak się trawka puści......

Mała a Ciebie zapraszam do nas na ogród.:tak:

reklama
Do góry