reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam witam kobietki,

hi hi ale sięe ubawiłam Kasiek:zawstydzona/y: Przepraszam, współczuję popołudnia ale fajnie to brzmiało.

Tusiek, zdrówka, zdrówka!

Luszka, koniecznie daj znac po USG. Wolałabys chłopczyka czy drugą śliczna córcię?

Mała, no prosze jakie postępy. Gratulacje dla zuch Zuzi!

Właśne się zorientowałam że już od długiego czasu nie przygotowuje picia Idze na noc. Sama się wychowała;-)

Kasiek, a opiekunki widc po dziecku, tylko trzeba zawsze reagować, nic nie tłumaczyć sobie. Pamiętam jak opowiadałaś że dzieci koleżanki do tej pory wspominaja nianię więc jestem przekonana że jest super!

Dzięki dziewczyny za pochwały w kierunku dzieci.
Magduś Oliwka mojej siostry ma przepiękne długie rzęsy i kręcone ciemne włoski. U nas Iga robi za chłopaka na podwórku a Oliwka za laseczkę!

Doxa, Teddy, ach te babcie. Nasza też ma różne pomysły ale chyba sie mnie już troche boi:laugh2:ale i tak czekoladke za plecami mamy kiedyś dała. O dziwo traktuje mnie jako autorytet:szok: przynajmniej tak mówi;-) Jakoś ostatnio odpukać jest ok.

Mała Iga ma cały czas te krostki, ale juz jakby mniej, mniej sa widoczne, no ale cały czas daje wapno i smaruje alantanem a na dwór grubo!

reklama
Mała własnie wrzuciłam hurtową ilość zdjęć Olinka - mam nadzieję, że jesteś usatysfakcjonowana!

Dziewczyny! Zdjęcia w galeryjce cudne! Ależ nam dzieci porosły! A jakie śliczne!!!!

Syla zazdroszczę trawnika!! Może i nasz urośnie w końcu!

ja właśnie tez wrzucałam.;-) No to ide oglądać dalej.....;-)

cos czas na BB żle przesunieto, a może tylko u mn;-);-);-)ie

Syla fajnie by było mieć chłopczyka do pary :-) ale jak będzie dziewczynka to też fajnie. Mój mąż stwierdził że Natka jest takim fajnym i bezproblemowym dzieckiem (nie ma to jak obiektywizm rodzica :-)) ze nie ma nic przeciwko drugiej córci. Zresztą najważniejsze żeby zdrowe było.

Kasiek
u mnie czas jest normalnie.

Dzieciaczki w galeryjce boskie po prostu. :-)

reklama
Dobry wieczór
uff, dojechałam wreszcie do domu, zmęczona jestem bardzo.
Natalka za mną dziś tęskniła jak wyszłam i prowadziła Kamila do drzwi i do okna (machała mi z góry) z hasłem "mama".
Kasiu - ubawiłam się czytając o dniu Nadii:-) Współczuje, musisz dziś być wykończona.
widzę, ze wystarczyło wrzucić trochę Natalii d galeryjki, zeby tłoczno się zrobiło;-) Dzieci super i faktycznie - gdzie się podziały nasze maluchy???

Do góry