reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam i ja!

no to jeszcze Jolika brakuje...

Doxa gratulacje dla dzielnego Olinka! i babci! he he ;-)

Teddy jak tam Twoje ręce?

zdrówka dla wszystkich chorowitków, dajcei znac jak się dzis czujecie.

ja jestem padnięta, kto wymyslił zmianę czsu?! dla mnie to bez różnicy czy to weekned czy nie, bo ja nie rozróżniam ostatnio... :-(

Musze się pochwalić, że moje dzicko zrobiło wczoraj po raz pierwszy cokolwiek do nocniczka, co prawda było to tylko siusiu, ale pierwsze koty za płoty! :-) Po kąpieli posadziłam ją na nocnik, bo wiem że zawsze po wyjęciu z wanny robi siusiu. No i się udało! :happy:

A dzis przespałą całą noc w swoim łóżeczku, tzn obeszlo się bez zwiedzania mamusi łóżka! Obudziła się przed 8 i chyba samabyła w szoku bo pokazywała paluszkiem na łóżeczko. :happy:

reklama
Witajcie!

a my zapomnieliśmy o zmianie czasu i Andrzej mówi rano o chyba wreszcie Iga się przestawia, ale dziś dała nam pospać, aż do 7.30, kochana córunia:laugh2: . U nas w sypialni przestawia się sam zegar a inne nie. Ja patrzę w kuchni a co to za godzina:eek: ????u Oskara to samo:eek: :confused:

...Teddy moje dziecko równiż olewa przytulanki, chyba że teletubisia jako partnera do tańca używa.

Witajcie mamuśki!!!
Znalzłam chwilkę żeby do Was naskrobać.
U Nas wszytsko oki.Julka rośnie i łobuzuje.Czasem ręce mi opadają jak zaskakuje mnie dziwnymi pomysłami.Z jedzeniem nie ma problemów, cokolwiek jest w zasięgu jej wzroku to jest "mniam".Wszyskiego musi spróbowac.Niestety w dalszym ciągu pije tylko z butelki, nie potrafi się nauczyc pić z niekapka.
Ja pracuję i mam coraz mniej czasu dla siebie.Wczoraj wykorzystałam czas popołudniowej drzemki Julci i zrobiłam sobie domowe spa.
Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!!:happy:

Witam i ja!
U nas myślałam,że w związku ze zmiana czasu Nadia zacznie wstawać o 7.00. No i ku memu zdziwieniu wstała o 6.07 ( po nowemu). :-p

Brawo dla Olinka za pozostanie samodzielne z babcią. Doxa pewna jesteś, że babcię można wychować?;-)

U nas dzis piękny dzień, i mimo złego samopoczucia wybrałam sie piechotką z Nadulką do kościoła, a moi panowie oczywiście d...sobie wieźli. Po drzemce penie znów pójdziemy:-)

Jestem zdziwiona, bo Nadia na pytanie co robiłaś z ciocią Jadzią ( czyli Nianią) pokazuje ATY< ATY, czyli na pupę. Ja nie ucze jej takich rzeczy.....
Nie wierzę też,że niania mogłaby jej dać klapsa, ale Nadia ciocie tłucze na sto procent. To może Niania mówi wtedy,że da jej ATY<ATY i pokazuje na pupę?:confused: Chyba jutro zapytam

Dzień dobry
ja dzis poszłam sama w świat.

a póxniej zadzwonił mój cioteczny brat z informacją, ze Natalka ma nowiutką kuzynkę;-) Całkiem sporą, bo 55 cm i 4 kg:-)

Witaj Kasia, widzę ża wiosna pełną parą...kolejne SPA:-)

Kasiek, przypomniałaś mi o moim znajomym i ich opiekunce. :-( Wydawało im się że córeczka (8 miesięcy) jakaś smutniejsza się zrobiła a co się niani zapytali czy synek (3 latka) jadł to ta odpowiadała że tak, wszystko, dziili się bo on niejadek straszny. Wkońcu zainstalowali kamerę. Szok o się okazało. Darła się na tego chłopca że ma żre....ć bo jak nie to ..........koszmar, tą maleńką szarpała jak płakała i wołała czego się drzesz .......

No ale z tego co pamiętm to u Was jest zaufana niania.
Tam było tak że przez jakiś miesiąc niania przychodziła jak mama była jeszcze w domu, byli nia zachwyceni, do rany przyłóż, sympatyczna dziewczyna. Ja to bym taka zatłukła chyba własnymi rękoma!:wściekła/y:

Witajcie!

No i jak czytam o takich "nianiach" to nie mam ochoty mojego dziecka nikomu dawać do opieki!!! SZOK! Syla tez bym udusiła własnymi rękami!

A my dzisiaj wstaliśmy wszyscy ok. 10 (nowego czasu) - kochany synio :-)

reklama
Kasiek pewna nie jestem, ba raczej jestem pewna że nie da się babci wychować! I to jest powód, dlaczego dopiero teraz zostawiłam u niej Olinka ;-)

hmmm SPA, właśnie mi przypomniałyście, że muszę zrealizować mój kupon! Mam czas do połowy maja, ale chyba wcześniej tam się wybiorę!

Do góry