reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Ja mam takiego lenia, że nawet obiadu mi się nie chce wstawić, no ale się zmobilizowałam i wyjęła mięso na gulasz, nie mam natchnienia na nic bardziej wymyślnego.

ps
dzięki:-)

Witam
Dzieki dziewczyny za wsparcie, jakos mi lepiej jak mnie pocieszacie. Teddy ladnie to napisalas "dla Tusiow":-) Natek w nocy byl strasnie rozpalony az mu nie mierzylam goraczki i dalam czopek, zrobil rzadka kupe wiec umylismy go w wannie i letnia woda polewalismy raczki. Rano juz nie mial i chyba do tej pory bo spi narazie. Ladnie nawet zjadl mleko i porywal mi salatke w lapki i uciekal. Chyba juz lepiej sie czuje. Natomiast mojemu mezowi sie pogorszylo, ma biegunke. To chyba jakas grypa zoladkowa bo Natek tez tak mial (mam nadzieje ze to koniec). Ja jakos sie trzymam i mam nadzieje ze mnie nie dopadnie. Strasznie przezywam choroby moich Panow i sama nie moge nic jesc. Powiedzcie mi co moge dac mojemu mezowi na biegunke? Dalam mu nifuroksazyd i oprocz tego bierze antybiotyk, co jeszcze mozna? Zycze milego weekendu dziewczyny.

to ja sie przywitam. i przyznam, ze nie mam sily czytac co napisalyscie... jakos mi wszelkie checi odeszly:sick:

Witajcie!!!

Nie odzywałam się kilka dni, bo pracy miałam "po pachy", nawet nie miałam czasu zajrzeć, nie mówić już o pisaniu! I jeszcze musiałam trochę pojeździć po miejście - służbowo oczywiście!
W związku z tym, pierwszy raz podrzuciłam Olinka do babci i został tam sam. Super się spisał, nie płakał, bawił się, był zadowolony! Cieszę się, bo teraz chyba częściej będę go podrzucać, tym bardziej że babcia chętna! Tylko muszę ją wychować ... ale to osobny temat.
Poza tym od zeszłego piątku Oli na dobre przeniósł się do swojego pokoju - nocki rewelacyjne, nie budzi się wcale!!! Tylko zaczął wstawać wcześniej :-(

Przejrzałam z grubsza co naskrobałyście na 'witam' - zdrówka wszystkim chorowitkom!!! Mam nadzieję, że szybko Wam minie!

Dotarlam i ja po nocy... zmęczona jestem, wrzucę jeszcze parę zdjeć o ile żabka pozwoli i spadam spać.

witam porannie... :-)

dobrze ze ta zmiana czasu jest w weekend... w srodku tygodia bym nie zniosla...
...za to dzis moge z czystym sumieniam powiedziec, ze moje dziecko spalo dluzej, bo do 7... ;-)

reklama
bylam w galerce... dziewuszki wspaniale... :-)

...i chcialam powiedziec, ze mamy takie same body jak Iga... ;-)
...Tosia z Franklinem super... czy tylko moje dziecko olewa maskotki???

Do góry