reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ja tez dzisiaj ze sklepow wrocilam z twardym brzusiem ale sie nic nie przejmuje, bo moja szyjka, to jeszcze dluuuga szyja ;)

reklama
mors...
chyba morsa nie widziałaś duralex :)
na zdjęciu wyglądasz mi na seksowną blondynkę...
może tak jeszcze parę zdjęć na wątku "brzuszek"??
:)

widzę, ze temat zemsta Was wciągnęła. moze nowy wątek w stylu co zrobimy naszym mężulkom...
Efunia i Orzeszek juz brzuszek bedzie nam twardniał nawet po krotkich eskapadach. byle nie bolało bólowo, bo wtedy moze byc satn zapalny, albo szyjka sie skracac. mysle, ze juz coraz czesciej bedzie nas cos pobolewac...

witam
ale pustki na forum ;)
byłam wczoraj obejrzeć porodówkę- jest super, tak czysto, kolorowo ;D i miłe położne.
są 2 pokoje do porodów, jeden z wanną do porodu w wodzie, aż chce się już rodzić ;)
spoko, wytrzymam jeszcze z tydzień :D

Witajcie!!! z tymi kłuciami to chyba jakaś epidemia.Mnie też wczoraj dopadło i prawie godzinkę miałam skurcz i kłucie w dole brzucha.Dziwne uczucie, przestraszyłam się nie na żarty.W dodatku byłam sama w domu i nie wiedziałam co robić,zadzwoniłam do położnej i ta kazała jechać do szpitala.Jednak natychmiast po telefonie do niej ból ustąpił.Dzisiaj jest oki , nic jak narazie nie boli i nawet mam dobre samopoczucie.Postanowiłam jednak jak następnym razem coś takiego się zdarzy, natychmiast pojadę do szpitala.

reklama
Nie, ja się wyspałam po powrocie z pracy i teraz buszuję po allegro :) Az strach się bać jak listonosz zacznie nadchodzić....

Do góry