reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

myślisz, że takie zatrucie mija po dobrych wiatrach? ;D ;D
nie wiem co on mi powie ten mój lekarz, wciąz mnie straszy i straszy...
z dwojga złego wolałabym już pójść odleżeć swoje i żeby mi nie ględził przy każdej wizycie...

reklama
Efunia, ale to są już tylko niecałe dwa miesiące, nam wczoraj mówili, że za donoszone dziecko uważa się takie w 37 tygodniu... więc jeszcze mniej. Nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekać, a z drugiej strony ponieważ czuję się bardzod obrze to staram się korzystać póki mogę z wychodzenia z domu itd...

spadam do łóżeczka...
mój małżon potrzebuje wsparcia psychicznego... pojutrze idzie na dwie rozmowy kwalifikacyjne do dużych zagranicznych firm i widze, że się bardzo boi... i to przezywa. także muszę go pocieszać ;D
dobranoc dziewczynki :*
niech wam sie śnią aniołki :)
odezwę się jutro po południu po wizycie...
papatki

No tak dopadają nas dolegliwości typowo ciążowe.
Ja co raz częściej mam takie miesiączkowe bóle które dość szybko mijają, czasem też miewam takie kłócia w szyjce, i zdaża się że mam takie parcie jakby mała się już pchała na świat. Dziś na 15stą idę do gina zobaczymy co powie.
Efunia a ty zaraz po powrocie dawaj tu relację ;)

Czesc Frezyjko,
Widze ze tylko Ty zawitałaś dzis na forum. WSTAWAC SPIOCHY !
Ja tez sie tak czuję jak mowisz, a na dodatek mam dzis placzliwy dzien. Tak po prostu bez powodu.
Chciałabym zeby juz było za 7 tygodni i zebym juz przytulala synka mocno :)

Witam Was.Ja również mam kłucia w szyjce, myślałam że to w związku z pessarem ale widzę że i wy to macie,więc to chyba normalne.lindsay a ja się boję porodu i wszystkiego co się z tym później wiąże-wychowywaniem dzidziusia,odpowiedzialności.Wcześniej się nie bałam a od jakiegoś tygodnia stesuje mnie fakt że to już tuż tuż,mogę nawet dzisiaj urodzić i nagle pojawi się człowieczek który będzie dla mnie najważniejszy i o którego już do końca życia będę się bać.Przytłacza mnie to.

Witam!

A ja wczoraj dostalam od znajomej filmik nt. pielegnacji noworodka i wpadlam w panike czy dam sobie rade... :(

reklama
WITAM WSZYSTKIE
Dziewczyny ja tez z dnia na dzien jestem coraz to słabsza.Odczuwam takze lekkie kłucia tak jak podczas miesiaczki, tydzien temu miałam wizyte i było wszystko ok tylko ze nabawiłam sie zapalenie no i wyniki z moczu nie były dobre- duzo bakterii w osadzie.Skonczylam 6 dniowa kuracje globulkami dopochwowymi i dalej biore FURAGIN.

Ja tez boje sie porodu , lekarz sam to zauwazyl ale powiedzial ze nie zapomni o tym znieczuleniu:-)
W przyszlym tygodniu ide po lozeczko dla mojej niuni, posciel zamowilam z allegro.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60916161
oraz przybornik
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61803134

Do góry