reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć baryłki... :)

właśnie wróciliśmy z byczenia...
a teraz poprosze skrót informacji co też tu się działo... bo mi się czytać nie chce... ;)

acha... i maly newsik... brzuch mi się opuścił... ::)

reklama
Teddy narescie ;)

nic nowego,
1. dziewczny sie ciesza juz na zemste na mezach po porodzie ;) i w czasie porodu ;). Beda ich wyzywaly i obciazaly zakupami po porodzie - diabelki >:D
2. Jolik dalej w szpitalu spokojnie produkuje dalej wody a Tymcio czeka spokojnie - grzeczniutki szkrab ;)
3. Doxie spadaja zle wyniki, wiec tez sie cieszymy :)

eee... a ja się tu rewolucji spodziewłam... ::)

dobra, wpadne wieczorkiem, teraz ide się kimnac, bo mnie po tym powrocie z wiochy strasznie łeb natentegowuje... ;)

Teddy pisze:
eee... a ja się tu rewolucji spodziewłam...  ::)

dobra, wpadne wieczorkiem, teraz ide się kimnac, bo mnie po tym powrocie z wiochy strasznie łeb natentegowuje... ;)

Witaj Teddy.
A jakiej rewolucji się spodziewałaś? Mamy jeszcze trochę czasu.... na rewolucje różne.

Nno dziewczyny ale zescie duuuzo pisaly!!!

Co do tej zemsty na facetach... ja mojemu tlumacze od tygodnmia, ze ma mnie wspierac a nie robic wyrzuty, ze boje sie porodu. Twierdzi, ze to normalne i od tego sie nie umiera.. Twardziel sie znalazl, ciekawe jak bedzie na sali porodowej reagowal.. moze mu filmiki z shape wlacze? jeszcze ich nie widzialam.. ::)

reklama
hej laski...
poszłam sobie ok.13 na pocztę i do zegarmstrza i nagle tak mi sie brzuch twardy zrobił i takie skurcze poczułam i jakieś dziwne kłucie (co to jest ??), że musiałam zawrócić do domu i się położyć. z tego wszystkiego zasnęłam i wstałam dopero teraz...
a teraz zadzwoniła położna odwołując dzisiejsze zajęcia w szkole rodzenia :(
i dupa:(

Do góry