reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

widzę kolejny wątek :-X
a o hemoroidach można napisać w wątku "żylaki"...
nie będzie to od rzeczy, bo hemoroidy to właśnie żylaki...
a watków miałyśmy nie mnożyć :(

reklama
Efuniu nie bardzo wiem co to, ale mi się takie objawy też już teraz zdarzają. Dobrze, że się położyłaś. Wnioskuję, że to te słynne skurcze które możemy już na tym etapie odczuwać.
Ja też byłam na poczcie - i na pewno nie jest to reakcja na ten urząd, bo dziś tego nie miałam ;D ;D

wiesz, duralex, na pocztę daleko nie jest, to myślałam, ze sobie pójdę :)
a zresztą wciąż nam połozna gada ćwiczyć, ćwiczyć, spacerować i ja mam już wyrzuty sumienia, bo prawie w ogóle nie ćwicze (tylko ćwiczenia kegla, bo są dla mnie najistosniejsze:)) i nie spaceruje :(
to chociaż do miasta chciałam sie przespacerować....
ale to było dziwne uczucie... to kłucie. musze zapytać gina jutro czy to możliwe zeby bobek wziął skądś igłę i kłuł matkę w szyjkę ;D ;D

efuniu to juz Doxa kiedys ze szpitala informacje przekazywala, ze takie klucie to moze, ale nie musi, byc skracanie szyjki. tez tak mam, na szczescie rzadko :)

oj tam! dlaczego by nie? od jednego skurczu przeciez sie nie otworzy! bez paniki! po prostu nie dla nas juz wielokilometrowe spacery i noszenie zakupow.

reklama
jak to mozliwe, ze mati i magdusiek maja 'it's a girl', a moje sie nie pokazuje??? a nie zmienialam nic w ustawieniach :mad:

Do góry