reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam dziewuszki.
Nie moglam sie odezwac do Was bo zostalam odcieta od kompa i to podwojnie, tzn zagracony mam pokoj no i małż moj stwierdzil ze sie uzaleznilam od Was i nie dal mi tknac komputerka nawet stopa ;D
CO WY Z TYMI FIRANKAMI, OSZALALYSCIE?
Malo nas w szpitalu lezy?????
Ja czekam na mame bo małżowi brudne firanki absolutnie nie przeszkadzaja (facet) Ale sama nie mam odwagi skakac po oknach

Shady a w jakim szpitalu byłaś??

Patka mas zracjie w naszym stanie nie wolno skakać po oknach a poza tym w ciąży nie powinno się podnośić rąk do góry.

Lucky wiem ze obiecalam ale chyba nie bede sobie robic wycieczek do Blonia :( :( Zwolnienie podrzucilam kolezance, no i troche to daleko (2 godziny w jedna strone). Spotkamy sie jeszcze. Tylko sie nie gniewaj

Jestem bardzo niegrzeczna , więc bardzo was przepraszam , że pojawiłam sie na chwilke rano a potem zniknęłam. Musiałam rozpakować nasze rzeczy , potem pójść do pracy po papiery do zusu, a potem byłam na USG.
Jestem w wielkim szoku moje dziecko które do tej pory było chłopcem okazało się dziewczynką i to już na 100%. A do tego jest spore waży 2900g. Lekarz przewiduje , że przy urodzeniu to będzie jakieś ponad 4 kg. Ja po prostu zaniemówiłam. Nie wiem jak się przestawię , że to jednak dziewczynka. Jak tylko zeskanuję zdjęcia , to wkleję w wątku USG. Acha przez te dwa tygodnie byłam nad jeziorem i bardzo jestem zadowolona bo powietrze mi posłużyło.

Witam ponownie :) No to ładnie Ci posłużyło to świerze powietrze.. teraz ja mam zagwozdkę.. bo skoro po pobycie nad jeziorem zmienia się płeć to może powinnam sprawdzić, bo ja w czwartek byłam na usg i była dziewczynka... ale w piątek pojechałam nad jezioro.. więc może teraz jest chłopczyk... ;D
właśnie wróciłam od lekarza ... zaczęło się od uzgodnionego przywitania.. ale potem mina mi zrzedła... przytyłam 4 kg przez miesiąc... a że mój lekarz mnie dobrze zna i wie, że ja dużo nie jem, więc stwierdził, iż podchodzę wodą buu hoo i dlatego mam leżeć.. qurde jak ja to wytrzymam Efunia/b] powiedz mi jak Ty to wytrzymujesz... ??

U mnie jak widać ja nie tyję tylko dziecko . Więc jest wszystko w porządku. Obawiam sie tylko jak ja takiego klocuszka z moją drobną budową urodzę. Właśnie powiedziałam nowinę mężulkowi i chyba nie jest specjalnie zadowolony , albo po prostu musi pewne rzeczy przetrawić.

Magda - niezły numer. A jakie USG robiłaś wcześniej? Tzn czy płeć określali na podstawie zwykłego czy 3D? Bo mnie dwa razy powiedzieli, że dziewczynka (rózni lekarze), kolejne mam 31.08 i zaczęłam mieć stracha - mam trochę ewidentnie dziewczyńskich ubranek, rózowe sztruksy itd... a na niebieskich i żołtych ciuszkach tez dziewczyńskie wzorki :)
Ale ważne, że rośnie :)

reklama

lucky w szpitalu bielanskim.....tam jest super....zdecydowalam sie na niego bo po 1- tam moja gin pracuje, po 2-moja znajoma 2 tygodnie temu tam rodzila i powiedziala ze tam jest super.....skoro nawet mezusia przekonalam to musi to cos znaczyc ;)

Do góry