reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
biedna jolik szczerze mówiąc ja też się obawiam, ze jak teraz pójde do lekarza, to już się nie wywinę od szpitala... ech, życie...

Efunia Ty przestań.....Nigdzie nie pójdziesz. Tzn pójdziesz ale jak przyjdzie pora. A na razie nie mozesz , bo nie masz sie jak umyć.. ;D

właśnie, lindsay, właśnie, jak lekarz poczuje ten smród to pewnie dojdzie do wniosku, ze mnie mąż w komorze trzyma i trzeba mi pomóc :)
a poważnie, to on mi wciąż mówi: "niech pani lezy w domku, będzie mniej przed porodem w szpitalu..." albo "to co? może na troszkę już by pani poszła poleżeć, bo ta opuchlizna to mi sie nie podoba"
jakby mi się podobała, no naprawdę!

powiedz, ze kolezankom z forum sie podoba i Ty nigdzie nie idziesz. No efcia Ty nie wiesz co powiedzieć !
A tak serio jak mus to mus i sie nie zastanawiaj. I tak na długo Cie juz nie położą, he,he.

Efunia,
Remont domku na przyjście Synka zrobił Mężulek w lipcu. Ja teraz tylko ciasto i smalczyk zrobę bo im się kuchni polskiej zachciało.
Bigosik mamusia wczoraj pomogła robić i zostaje mi tylko odgrzewanie przez najbliższe dwa dni.
A Ty lepiej leż jak Ciebie szpitalem straszyli wcześniej, bo wezmą Cię dla świętego spokoju, żebyś im potem nie zarzucała, że czegoś niedopatrzyli.

no, dwa miesiące zostały do porodu... niby dużo, a ja mam wrażenie, ze to już za chwilę...
frezja szoruje okna, czuję to przez skórę... nic się nie odzywa... a prosiłam, no!

Efunia jak pójdziesz do lekarza, to powiedz od wejścia "wiem, wiem, chciałby pan żebym trochę poszła poleżec, bo ta opuchlizna się panu nie podoba... ale nie ma problemu bo mi również"  ;D

reklama
Do góry