reklama
Chciałam wam na dobranoc powiedzieć że jutro idę na niezapowiedzianą wizytę do ginki-nie mojego bo on jest na urlopie, Zgłoszę się do niej z obiawami świądu skóry, szczególnie nóg, brzucha, pośladków. Obawiam się najgorszego czyli sytuacji Doxy
malgosia_76
Fanka BB :)
Frezyjko,
Nie powiem Ci nie idź, bo na pewno wszystko jest ok.
Bo tzreźwość Doxy uchroniła i ją i jej małego od niebezpieczeństwa. Prawda jest taka, że ciężarna jak ją coś niepokoi, to z całą pewnością powinna to sprawdzić. Dla świętego spokoju.
Napisz co u lekarza.
Doxa, miała przekroczone wrtości graniczne ośmiokrotnie!!!!
Nie powiem Ci nie idź, bo na pewno wszystko jest ok.
Bo tzreźwość Doxy uchroniła i ją i jej małego od niebezpieczeństwa. Prawda jest taka, że ciężarna jak ją coś niepokoi, to z całą pewnością powinna to sprawdzić. Dla świętego spokoju.
Napisz co u lekarza.
Doxa, miała przekroczone wrtości graniczne ośmiokrotnie!!!!
Teddy bardzo tego pragnę.
Ale to już trzeci dzień, a z drapania wyskoczyły mi już plamki czerwone, wolę żeby to sprawdzono, nie chcę sobie pluć w brodę, bo to bardzo grozne dla dziecka. I przeczytałam że może się to zacząć ok 2 tyg wcześniej silnym bulem brzucha i zasłabnięciami . A pamiętasz jak wam pisałam o silnym bólu brzucha co myślałam że to przez fasolkę??
W dodatku pisałam że z bólu rzebra zrobiło mi się 2 razy słabo. Strasznie się boję, ale mam nadzieję że to tylko uczulenie albo coś takiego
Ale to już trzeci dzień, a z drapania wyskoczyły mi już plamki czerwone, wolę żeby to sprawdzono, nie chcę sobie pluć w brodę, bo to bardzo grozne dla dziecka. I przeczytałam że może się to zacząć ok 2 tyg wcześniej silnym bulem brzucha i zasłabnięciami . A pamiętasz jak wam pisałam o silnym bólu brzucha co myślałam że to przez fasolkę??
W dodatku pisałam że z bólu rzebra zrobiło mi się 2 razy słabo. Strasznie się boję, ale mam nadzieję że to tylko uczulenie albo coś takiego
Małgosiu ta lekarka przyjmuje od 14-stej dopiero więc nawet badań nie zrobię przed weekendem. Na pewno dam znać co załatwiłam.
A jestem też tego zdania że jeśli coś niepokoi to lepiej iść i się upewnić.
Mój mąż też twierdzi że panikuję. Ale ja wolę dmuchać.
A jestem też tego zdania że jeśli coś niepokoi to lepiej iść i się upewnić.
Mój mąż też twierdzi że panikuję. Ale ja wolę dmuchać.
malgosia_76
Frezyjko,
Upewnić sie trzeba. Bezwarunkowo.
Jak sie bardzo martwisz, to spróbuj zrobic na cito, lub w prywatnym laboratorium. Ja robiłam przedwczoraj tak szybko, bo juz w żadnym państwowym o 15.00 nie zrobiliby mi. Zapłaciłam 20 zł. Więc do przeżycia. Za próby wątrobowe w kierunku cholestazy, może bedzie troszkę drożej, ale jak nie chcesz czekać....
Upewnić sie trzeba. Bezwarunkowo.
Jak sie bardzo martwisz, to spróbuj zrobic na cito, lub w prywatnym laboratorium. Ja robiłam przedwczoraj tak szybko, bo juz w żadnym państwowym o 15.00 nie zrobiliby mi. Zapłaciłam 20 zł. Więc do przeżycia. Za próby wątrobowe w kierunku cholestazy, może bedzie troszkę drożej, ale jak nie chcesz czekać....
malgosia_76
Dobranic Kobietki!
Do jutra!
Do jutra!
reklama