reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Mnie też to przeraża... szczególnie, że jutro idę zrobić badania, a za tydzień mam wizytę u gina... i już się boję co się okaże...

reklama
Chciałam wam na dobranoc powiedzieć że jutro idę na niezapowiedzianą wizytę do ginki-nie mojego bo on jest na urlopie, Zgłoszę się do niej z obiawami świądu skóry, szczególnie nóg, brzucha, pośladków. Obawiam się najgorszego czyli sytuacji Doxy :mad:

Frezja, tak sobie czytam ten Twój post i na końcu przyłapałam się na tym, że drapię sie po brzuchu... :)

mam nadzieję, że u Ciebie to swedzenie na podobnym tle... :)

Frezyjko,
Nie powiem Ci nie idź, bo na pewno wszystko jest ok.
Bo tzreźwość Doxy uchroniła i ją i jej małego od niebezpieczeństwa. Prawda jest taka, że ciężarna jak ją coś niepokoi, to z całą pewnością powinna to sprawdzić. Dla świętego spokoju.
Napisz co u lekarza.
Doxa, miała przekroczone wrtości graniczne ośmiokrotnie!!!!

Teddy bardzo tego pragnę.
Ale to już trzeci dzień, a z drapania wyskoczyły mi już plamki czerwone, wolę żeby to sprawdzono, nie chcę sobie pluć w brodę, bo to bardzo grozne dla dziecka. I przeczytałam że może się to zacząć ok 2 tyg wcześniej silnym bulem brzucha i zasłabnięciami . A pamiętasz jak wam pisałam o silnym bólu brzucha co myślałam że to przez fasolkę??
W dodatku pisałam że z bólu rzebra zrobiło mi się 2 razy słabo. Strasznie się boję, ale mam nadzieję że to tylko uczulenie albo coś takiego :(

Małgosiu ta lekarka przyjmuje od 14-stej dopiero więc nawet badań nie zrobię przed weekendem. Na pewno dam znać co załatwiłam.
A jestem też tego zdania że jeśli coś niepokoi to lepiej iść i się upewnić.
Mój mąż też twierdzi że panikuję. Ale ja wolę dmuchać.

no pamiętam, jak się skarżyłaś na dolegliwości...
idź do tego lekarza, ale nie nastawiaj się na najgorsze...

Frezyjko,
Upewnić sie trzeba. Bezwarunkowo.
Jak sie bardzo martwisz, to spróbuj zrobic na cito, lub w prywatnym laboratorium. Ja robiłam przedwczoraj tak szybko, bo juz w żadnym państwowym o 15.00 nie zrobiliby mi. Zapłaciłam 20 zł. Więc do przeżycia. Za próby wątrobowe w kierunku cholestazy, może bedzie troszkę drożej, ale jak nie chcesz czekać....

reklama
Nie macie pojęcia jak mi żal tej Doxy :-(

Frezyjko zmykaj jak najszybciej do lekarza, nie ma co ryzykować. Mam nadzieję, że to nie będzie nic groźnego ....

Do góry