reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Lucky, fantastyczny Kubuś! I jakie czaderskie zdjęcie - super wyglądasz. Ja z rysunkami na ścianach poczekam jeszcze kilka lat aż sie przeprowadzimy do nowego mieszkania, póki co córeczka będzie z nami w sypialni, a tu króluja anioły. Ale myślałam czy nie narysowac jej czegoś nad łózeczkiem... póki co nie wiem jak łózeczko będzie stało, więc ściany sa po prostu błękitne.

reklama
witajcie!!!Przez ostatnie dwa dni nie miałam netu i nie mogłam z wami pisać, własnie nadrabiam zaległości.Pogoda u nas w miarę tzn. nie ma słońca ale deszcz też nas ominął.Wczoraj porwałam męża na spacerek i pucharek pysznych lodów mmniamm.Najchętniej dzisiaj znowu bym tak zrobiła, ale nie będę przesadzała z cukrem bo nigdy nic nie wiadomo.

DOXA wedle życzenia, tylko się nie śmiejcie z nas:)
60gu.jpg

Kika dzięki! Inny kolor włosów widzę, kiedy to zdjęcie było robione?? Na pewno to jest aktualne?? Jeszcze brzuszek poproszę ;D ;D

łłłłłłłłłłłłłoooooo LUCKY teraz to ci chyba wszyscy zazdroszczą , bo ja napewno, ale masz przepięknego kubunia i widze że nie tylko nas dopadła mania kubusiowa , jest prześliczny, oczywiście bez uroku, nie chce żeby ci nagle ściana pękła czy coś takiego, myśmy tez chcieli coś podobnego ale niestety nikogo nie znam kto by tak ślicznie rysował a w ogóle zrobilismy już pokój dzidzi na żółto więc teraz za bardzo nie pasuje, ale wynagrodzimy to sobie firanką w kubunia

Ja tez chciałam taką firankę kupić ( u mnie mój mąz wariuje na punkcie Kubusia) ale niestety nigdzie nie mogę jej dostać. Szukałam już nawet na allegro ale też nic ciekawego nie znalazłam.

reklama
Do góry