reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Malgosia_76 ja nie moglam sie tu dostac. I do tej pory cos z ikonami mam poprzestawiane (nazwy zamiast ikonek :( )

reklama
CZESC DZIEWCZYNY
Nie pisalam bo naprawde nie miałam czasu wczoraj cały dzien spedzilismy na zakupach
Jestem zadowolona bo kupilam kosmetyki z BUBCHENA i butelke CAMPOL oraz kilka ciuszkow , rozgladalam sie za posciela ale nic w oko nie wpadlo.Były ale bardzo drogie bo 290zł za komplet.
Na allegro wyjdzie taniej bo gdzies 150zł i wlasnie takie jak mi sie podobaja
Dzidzia moja tak kopie , juz wystawia pietki i ostro boksuje w zebra moje:-) bardzo przyjemne to uczucie

Vertigo dzieki za stronkę :D Właśnie polowałam na "Domisiowe śpiewanki" - moja Elunia je uwielbia. Bardzo się ucieszy. Dzieki

Dostałam Doxa Twojego sms. Jak tylko wymyślisz kiedy, to daj znać. Ewentualnie zapraszam na wspólną wizytę, tylko że w Grójcu. Ale podróże kształcą. ;D

reklama
dżemdobry... :)

no ładnie... juz 10, a tu tylko jedna Doxa forum pilnuje... ;)
ale nic to... ja też nie posiedze, bo muszę się wreszcie za robotę wziąć... książeczka mi leży już półtora miesiąca, a ja mam raptem 1/3 zrobiona...
nic nie poradze... mam lenia i tyle... ::)

Do góry