reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

malgosia_76 pisze:
Ja też chcę mężusia :(

Małgosia, nie martw sie, mój tez wyjechał i to na długo, na miesiąc, może uda się, że przyjedzie na dzień lub dwa, ale to mało prawdopodobne. I tez tęsknię.... bardzo

reklama
mój za tydzień wyjezdza na słowcję służbowo i choć wiem, ze będzie tesknił jak i ja, to widzę, że aż raciczkami przebiera tak sie cieszy na ten wyjazd...

Nie znoszę kiedy się rozstajemy. Co prawda bywa to bardzo żadko, gdyż mój Mąż należy do tych co rodzinę zabiera ze sobą wszędzie jako bagaż podręczny, ale jak wyjeżdż choc na jeden dzień to mam dół.
Teraz to nie będzie go 2 tygodnie i to z moja Małą. Tak długo bez siebie jeszcze nigdy nie byliśmy. Dotychczas 1 tydzień to rekord i to 1 raz w naszym wspólnym życiu -w tym roku, gdy wyjechałam nad morze.

Efunia - nie ma się im co dziwić bo też co oni z nas mają. Non stop siedzimy przed tymi komputerami i stukamy :-D Przynajmniej chłopina sie trochę rozerwie :-)
Mój zasnął przed telewizorem, który po cichutku wyłaczyłam. A ja dzięki temu mogę spokonjnie sobie z Wami pogadać :-) Obudzę go jak będę się kładła :-)

Ja pisze o Nim. Aż taka zaborcza nie jestem, ale On. Patrz na mnie i tylko na mnie. Cudo. A jak się potrafi wkurzyć, gdy uwaga moja skupia się na kimś innym " Nie flirtuj z obcymi Wiedźmo"

o losie, alez jestem styrana... idę spać kobitki. wy też lepiej idźcie, bo jutro rano sie pogubię w tych wątkach... ;D ;D
dobranoc brzuchatki. dobranoc bobole :)

reklama
Cóż, jak by jakaś baba próbowała położyć na Nim swoja łapę, to nie ręczę za siebie.
Ale poza tym to spokojna jestem "Love in peace"  ;D

Do góry