reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dziewczyny,
Mam pytanie z innej beczki - czy ktróras z Was jeszcze pracuje? Czy wszystkie jesteście na zwolnieniach?

pozdrawiam
Magda

reklama
magdusiek, ja bym pracowała normalnie... bo mi absolutnie nic nie dolega... aż się dziwię, bo dotad jak tylko mogło być ze mna coś nie tak, to było... ;)

ale nie pracuję... lipcowa pogoda mi w tym nieco pomogła...
po prostu tak mnie te upały dobijały psychicznie, że stwierdziłam, iz nie będe narazać niewinnych ludzi na wątpliwą przyjamnośc obcowania ze mną... bo po prostu byłam nieznośna... ;)

małgosia nie bardzo mi się chce, ale jak mężuś mnie w autko wsadzi i zawiezie, to pojadę. lampy wybraliśmy w ciągu 10 minut. mamy taki fajny sklepik niedaleko, jest duży wybór i bardzo miły właściciel... także poszło migiem :)

Patka, a wanne masz publiczną. ???
Przecież i tak ją myjesz przed każda kąpielą. Spać będziecie z Maluchem, będzie Cię ssał, bedziecie Go całować, oblizywac mu smoka.

QRCZE !!! Pomału zaczynam bładzić w tych watkach :-) Piszecie tak szybko, że nie wiem co czytałam a co nie :-) Niezły kołowrotek !!! SUPER !!!

reklama
Do góry