reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

cześć dziewczyny!byłam dziś u gina i dał mi znów L4 na dwa tygodnie ;) dał mi również skierowanie na badanie krwi na wykrycie przeciwciał oraz skierowanie na USG-24.08 boże jeszcze tak długo czekać,ja chyba oszaleje ale w końcu dowiem się co nosze w brzuszku no chyba ,że wypnie pupe w monitor :laugh:

reklama
mati pisze:
Lindsay bardzo sie ciesze!!! Tak chcialam miec dziewczynke, choc najwazniejsze zeby bylo zdowe!!!

Teba ja mam termin na 18.10 :))) Skad jestes?
jestem z Gdyni
to mamy podobnie ;D
ciekawe czy tak wyjdzie w naturze

Czesc dziewczyny ja tez wrocilam z zakupow! Apropo wanienek z Ikei nie sa troche za male? Na poczatek moga byc ale przeciez jak dzidzie podrosna to bedzie trzeba kupic wieksza wanienke. Mam mikroskopijne mieszkanko i nie bardzo mam gdzie skladowac dwie wanienki. Chociaz trzeba przyznac ze sa sliczne

Tak naprawde to szykuje sie na robienie zakupow w Lodzi (moze bedzie taniej) Jade tam na weekend, tylko ze przez swieto obawiam sie ze wiekszosc sklepow bedzie zamknieta

reklama
Do góry