reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

No, no Magdusiek to super! Wstrzeliliście się w potrzeby Natalii idelanie. Ciekawe jaki Mateusz będzie. A z tym tęsknieniem itp. to dorastają nam dzieci, ja też co chwila (zwłaszcza przez ostatni okres siedzenia w domu) obserwuję u Olinka "dorosłość" w wielu kwestiach. A niedawno takie maluszki z nich były :-) A Natalia to na bank będzie bardzio dobrą starszą siostrą. To już widać!

A moja koleżanka wczoraj urodziła bliźniaczki. Naturalnie dodam - podziwiam ją!!

reklama
Doxa - ja jej zazdroszczę! Wciąż marze o bliźniakach i żałuję, że się nie udało.

Niesamowite, jak się od dłuzszego czasu nie ma weekendu wolnego tylko wyrwany jeden dzień to nagle, jak dwa dni pod rząd sa wolne - jest idealnie ;-)
Na dodaek pod koniec zdjęć.... ;-) I miałam nareszcie czas dla Natalki, dla rodziny, byliśmy u przyjaciół, nawet na shoppingu byłam :-) I wreszcie się wyspałam, a Natalia dziś jak ze mną wrócila z kościoła, od dziadków gdzie szalała na rowerze itd to wykapała się, ubraa piżamę, tak na chwilkę, padła koło 17:00 i tak śpi.

Witajcie!
My po wizycie u lekarza. Oli ma czyściuteńkie oskrzela i płuca, la la la la :-) Ulżyło mi!!

Magdusiek no to fajnie mieliście! Chyba już tak będzie coraz częściej! Jejku spojrzałam na Twój suwaczek, już 30 tc za Tobą? Szok! Kiedy to zleciało??

Dzień dobry
Teddy - super zdjęcia! Świetnie wyglądacie, i Ty i Krystian! Gratuluję.
Jak tam świtęta? U nas spokojnie, fajnie i rodzinnie.

Wooow, Teddy no ledwo Was poznałam! Super wyglądasz! I Krystian jaki duży...

Jak kochane po Świętach? Ja wypoczęta :-)

dzien dobry...

dzieki dziewczyny... :-)

u nas swieta spokojnie, bez obzarstwa, rodzinnie (tesciowie przyjechali na jeden dzien), spacerowo i zjazdowo (kolejka szczesliwicka zrobila furore)... ale nie powiem zebym zupelnie wypoczela, przydalby sie jeszcze jeden dzien wolny, tak zeby zrobic cos kolo siebie i nic poza tym, bo na to juz czasu nie starczylo... :-)

Ja wypoczywam... jeszcze... mam dziś dzień wolny. Teraz w ogóle powinno być luźniej i spokojniej, nareszcie. Natalia zadowolona, że ja ją będe teraz odbierała z przedszkola, juz planuje jakies aktwności.

reklama
Witam,

Ja tez jakos bez obzarstwa po swietach, chyba dotarlo do mnie ze mam za duzo kg, zaczelam sie nie lubiec:blink:moze to spowoduje, ze sie w koncu poruszam.
Niestety mnie cos bierze, czuje sie jakby walec po mnie przejechal, katar mnie meczy, do tego pogoda a fuj....
Teddy przysiegam, ze nie moglam uwierzyc, ze to Ty, super wygladasz, chyba masz mega silna wole, ze tyle kg schudlas.
Ide lezec.

Do góry