reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ja tez już jestem wiosenna...w pudrowo różowym płaszczyku
Witam!

Drzewko, proszę juz wiecej nie wsiadaj do autobusu.
Teddy, zdrówka dla Krystiana
Magduś, juz nie daleko. Latem bedziesz chodzić z Mateuszkiem na spacery i upajać sie pogodą...

a ja przygotowuje COŚ o agresji dla moich ukochanych z oratorium... cos mocnego....

reklama
Hej
Byłam wczoraj na sushi i dobrze mi zrobiło, choć nadal czuję się jak wieloryb... za miesiąc będe słoniem...
Ale nic to, dzisiaj drużyna wraca z nart, kolejny weekend będzie bez pracy (bo dziś niestety musieliśmy).
Kasiu - ja mam już letnie plany dotyczące mojego balkonu, dużego i szerokiego... hmmm, i kilku kanjpek z ogrodkami w moim otoczeniu ;-)
Drzewko - podróż dośc zróżnicowana... a z ubrankami - aaa, masz rację, czasu niby sporo, ale przy moim bywaniu w domu nie wiuem czy nie powinnam zaczynac już wkrótce...aaaa, torba! Aaa, kołyske muszę kupić, bo łóżeczko nie wejdzie do sypialni! O matko.

hej

ależ ruch, jak miło. tusiekn chyba myślami cię ściągnęłam, bo zastanawiałam się co u was.

z tymi uszami to jakieś przekleństwo chyba. mojej koleżanki córka ma zapalenie i małżon moj tez sie skarży.
a wiosna super, ja chodzę w skórzanej megaturkusowej kurtce - wszyscy mnie zaczepiają ze wiosna już chyba, najwyraźniej wiosennie wygladam :-D

byliśmy dziś w gdansku, sami bez dzieci, na zakupach szybkich - kupiłam zośce sandały a chciała sobie torbę w ochniku, bo tak mi się marzy, ale nie było :baffled: a później na alicji. no co tu dużo kryć nastawiłam się ze będzie "bardziej" a było "mniej". szkoda... ale i tak fajny był dzień i do dzieci odpoczęłam.

dobry wieczór, Efuniu hmm już drugi raz coś takiego słyszę o tej "Alicji". A ten drugi fil to pomyliłam tytuł, ty byłaś na tym o stanie wojennym, ja chce pójść na ten o polskiej muzyce rockowej z lat osiemdziesiątych, tez chyba już leci.
A ja ma załatwione zatoki na maksa i antybiotyk - spotkania z kobietami w ciąży i dziećmi odpadają.

dzień dobry,

jak tam chorowitki?

ależ u nas dziś słonecznie. zośka ma katar i kaszle, ale na dwor może wychodzić, tylko do przedszkola nie. więc sobie an spacer pójdziemy.

drzewko o alicji słusznie moja siostra najmłodsza powiedziała, ze brakowało jakiegoś ŁAŁ ;-) tzn jak wróciła z kina powiedziała ze film "niezły", no i trochę byłą zaskoczona, bo sądziłam ze usłyszę superlatywy... ale jak sama poszłam, to okazało się ze faktycznie niezły... no i tyle. a ten film o którym piszesz to nie wiem właśnie czy chcę zobaczyć ;-) a wszystko co kocham polecam nie tylko ze wzgled na lokalny patriotyzm, ale między innymi dla muzyki no i klimatu.

Ostatnia edycja:
Witajcie!
No ożyło nam forum normalnie :-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitków. My w domu. I niestety, ja wielka przeciwniczka antybiotyków, od wczoraj podaję Olinkowi Augmentin :-(

Witam,

Padam z nog, dzien na maksa wypelniony mialam. Doxa czasem trzeba antybiotyk i sie nie obedzie. Zdrowka.
Nie nadrobilm jeszcze zaleglosci, ale czy dobrze zrozumialam, ze Zosia chodzi do przedszkola? Efuniu?
A ja w zwiazku z wiosna jakas energie mam wieksza i chyba musze ja na jakims aerobicu wykorzystac. Juz mi brakuje, a mialam mala przerwe. Poki co ide sie wyspac...

cześć,

znowu piękny dzień.

tusiekn zosia chodzi na 3 godziny dziennie. tzn więcej nie chodzi bo ma a to opryszczkę a to katar... ale ja chcę od września do pracy wrócić, więc dobrze byłoby żeby przywykła.

aerobik mi sie rozsypał, jak zachorowałam to na moje miejsce ktoś wszedł i po sprawie. powinnam znaleźć sobie gdzieś indziej, ale jakoś zapału mi brak już teraz... generalnie to spać mi sie chce bez przerwy.

Dzień dobry
Wiosna wiosną, ale ja mam lenia. Marzę o jakimkolwiek wyjeździe, jest mi wszystko jedno gdzie. Pracy wciąż mam dużo i czasu w sumie brak.

reklama
dzien dobry...

wiosna w pelni, przesilenie wiosenne tez... ;-)

Doxa, u nas tez sie nie obeszlo bez antybiotyku, choc ja rowniez jestem przeciwniczka i podalam trzeci raz w zyciu, ale w tym wypadku zapalenie bylo wewnetrzne, od zakorkowania, a nie, ze tak sie wyraze "podlapane"... zle samopoczucie K skonczylo sie w sobote, a wczoraj poszedl do przedszkola...
Olinkowi zdrowka zycze...

Do góry