reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Moniczko - bardzo dziękujemy i nawzajem wszystkeigo najlepszego.

Czy ja nie zauważyłam jakiejś zabawy w stylu "cisza na morzu, cisza w kościele...."????

hejo :-)

ja zaglądam tylko nie mam czasu pisać. ale juz od jutra tymek idzie do przedszkola, więc będę miała więcej czasu dla siebie :-) byłam dziś na fitnesie, kurcze, świetne uczucie. czuję się napompowana pozytywną energią.

żelazko przyszło, okazało się tak fajne ze sama wyprasowałam połowę prania (a uzbierały się dwa wielkie kosze, oj). idąc za ciosem dokupiłam "samoprasującą" deskę ;-) szał!

szukam jakiejś dobrej książki na temat asertywności oraz inteligencji emocjonalnej. takiego poradnika, wstępu do tematu. znacie coś?

idę spać, bo jutro raniutko pobudka. tymek nas ostatnio w nocy gania też, heh, czuję się jak karmiąca :-)

Witam,
Mnie strasznie meczy kaszel, chlopakom przeszlo. Nachodzi mnie zrobic cos z wlosami, ale nic drastycznego, korci mnie jakas szalowa grzywka;-)
A gdzie sie reszta dziewczyn zapadla? A Kasiek, ktora przeciez codziennie zaglada nie da znaku zycia, nie wspominajac juz o reszcie...jakbysmy mialy internetowy dziennik obecnosci to kazda kiblowalaby za frekwencje;-)

reklama
Do góry