reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

tusiekn a jak w przedszkolu?
zosia chodzi na 10 minut po południu jak po tymka przychodzę. ale wcale nie ma chęci iść do domu, zostałaby dłużej :-) ale dopiero na wiosnę jak trochę choróbska miną.

ja jutro też pewnie nie pójdę na fitness, bo czuję się fatalnie.

reklama
Efunia, a ja dziś widziałam takie oferty, że od razu zaczęłam kombinować ;-) pomarzyć warto.... choćby o totku ;-)

Rany, nie mam pomysłu na prezent dla Natalki, jęczy o pony, ale ma ich kilka i nie wiem czy to najlepszy pomysł tym bardziej, że jeden schowany czeka na wizytę u prababci ;-)

Magdusiek a gdzie teraz byliscie?
Ja tez marze o totku, ale ostatnio nawet trojki cos nie strzelam, a jakby tak....to domek ze stryszkiem jak to Natus marzy sobie tez i pies.
Efuniiu poki co na poczatek chodzil na 3 h, nie zostawialam go na spanie, ale to dopiero bedzie jazda, Troche poplakiwal, ostatnio bylo okropnie bo zostawilam go z rykiem:-( mamusiu obiecaj mi, ze nie pojdziesz do domu, badz ze mna, serce sie kroilo, ale musialam wyjsc.
A we srode ma sypac snieg brrr, ale sie ciesze.
A Tusiek cos wspominal o bendeez bo widzial reklame.

Natalia wspomina o różnych reklamach, ale mam watpliwość, bo uważam, że neikoniecznie rzeczywiście będzie tego używała. A ma sporo. Chyba dostanie piaskolinę... tym się bawi.

tymek dostanie boba budowniczego - lego duplo (od nas), grę nową (od mojej siostry), ciastolinę lodziarnię (od moich rodziców). na to złożył zamówienia :-) a resztę się zobaczy.

ale najbardziej na swiecie ucieszył go ostatnio kupiony traktorek. jednego dnia tymek jaska rano poganiał zeby szybciej i szybciej, bo on chce do przedszkola przyjść pierwszy i bawić się jakimś superfajnym traktorkiem co adaś sie dzień wcześniej nim bawił i z tymkiem nie chciał sie podzielić... okazało się ze traktorek nalezy do adasia, no i tymek marzył o nim bez przerwy. w tamtym tygodniu byliśmy w mieście i okazało się, ze tenże traktorek jest w sklepie u nas i kosztuje 4,99 :-) ile radości, matko kochana! do tego dokupił sobie dwa wozy strażackie za 9,99 :-) i okazuje się, ze wcale nie muszę mu kupować traktora toma za 100zł bo lepiej bawi się traktorkiem za piątkę :-):-D

a ja sobie kupiłam żelzko nowe. a właściwie to jaśkowi, bo on głownie prasuje u nas... ma takie cotygodniowe sesje z żelazkiem i deską :-D

Ostatnia edycja:
Ja tez reklamy raczej olewam, ale zamowilismy juz autko miniaturke zabawke naszego samochodu i bedzie chyba przeszczesliwy. Bo Tusiek to maly maniak samochodowy, fele, silniki i te sprawy.
Efuniu fajnie masz z tym Jaskiem, ze ci prasuje, moj to twierdzi ze zmeczony zawsze i rzadko kiedy prasuje, no ale przynajmniej ja lubie a najbardziej jak juz mam wene to moge prasowac i prasowac.
Od jakiegos czasu Tus uczy sie oszczedzac kase, ma skarbonke i raz na jakis czas jak chce wlasnie jakas zabawke to mowi ze bierze ze swoich oszczednosci.
Alez mnie meczy katar wstretny, ale przynajmniej dzisiaj nie goraczkuje a wczoraj padlam do lozka z dreszczami.

Dobry wieczor,
Nie wiem jak u was, ale u mnie za oknem panuje jakas wichura deszczowo-sniegowa. Jak tak dalej pojdzie to avatar bede musiala za niedlugo zmienic na jakis jesienno-zimowy.

reklama
Do góry