reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!
Kasiek dzięki :-)
Magdusiek pokaż, no zdjecia z wesela! cieszę się, że wszystko się udało.

U nas weekend spokojny, trochę w domu, trochę ze znajomymi, byliśmy też na urodzinach bliźniaków, Oli tradycyjnie pierwszy przyszedł, ostatni wyszedł ;-)

Ale dzisiaj paskudna pogoda :-(, a ja zaraz muszę wyjść z domu...

reklama
Hej
zdjęcia będa jak dostanę, sami nie robiliśmy, zaraz wrzucę Natalię z kolejnego dnia ale to wszystko co mam ślubno-weselne.
Kasiu - zazdroszczę, ja będe najprawdopodobniej miała wolną większośc lipca i już zaczęłam przeglądać jakies oferty, choć pewnie zdecydujemy się na jakies last minute i może kilka dni w Polsce.

Witam!
anno,ale Jeremi już duzy,a mi się wydawało,że urodził się dopiero co...:tak:super dzieciaczki.
magdus,Natalka jak zawsze przebojowa.

zaczynam powoli wakacje...jeszcze tylko w przyszłym tygodniu pozdawać papierzyska .nadia juz też pożegnała przedszkole.
zmieniłam fryzurke na bardziej wakacyjną,byłam kilka razy w solarium( po raz pierwszy w zyciu :-p) ,zaczynam dbać o swój wygląd ,bo ostatnio nie miałam kiedy ;-)

Ponieważ mam więcej czasu dla nadulki to postanowiłam,że będziemy chodzić do biblioteki, niech się uczy a co, i na tańce ,żeby od dzieci nieodwykła ;-)

dzień dobry,
tymek dziś bardzo kaszlał i nie poszedł do przedszkola. matko, zapomniałam już jaki to ból :-) bez przerwy chce ogladać "truskawkowe ciastko" (ja już mam nerwową wysypke gdy po raz kolejny słyszę "przyjaźń jest tak jak kwiaaatyyyy").
wyszliśmy troszkę na dwór, gorąco jak w piekle i wicher z serca sahary wieje... tymek boi się wiatru :baffled: więc całą przechadzkę piszczał. do czasu gdy mijaliśmy przedszkole. akurat dzieci były na dworze, więc uderzył w bek że chciałby jednak iść...
wolałabym hektar pola przeorać...

magdusiek natalka super! anno ale twoi chłopcy duzi! i jacy podobni do siebie.

kasiek a w biliotece macie zajęca dla maluchów?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Efunia, w ksiąznicy dla dzieci są zajęcia, ale nie wiem czy w wakacje też. ja chciałam nas zapisać ( nas dwie) do zwykłej publicznej biblioteki w celu tylko i wyłącznie wypozyczania ksiązek .zdrówka dla Tymka.
U mnie Mati wczoraj wstal z gorączka. te cholerne wirusy.:confused:

Do góry