reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Efunia,ja próbowałam już róznych metod,tylko brakowało im konsekwencji ;-):-D w ciągu roku szkolnego jakoś wiekszy ład panuje w pokojach moich dzieci, chyba nie maja wtedy czasu na robienie bałaganu ;-)

reklama
ano widzisz kasiek :-) w takim razie zastosuj metodę żelaznej konsekwencji :-D ja wysprzątałam pokoj tymka dziś. denerwują mnie te zabawki na dwór. taczka, wywrota, kopara, same wielkie gabaryty...co za pomysły żeby "blokowemu" dziecku takie zabawki prezentowac! :angry: musimy kupić działkę! wtedy tam to będzie stało.

teraz idę obiad robić. dzis ryż zapiekany z jabłkami.

Witam Was Kochane

Nie wytrzymałam, zajrzałam... pewnie znów się uzależnię :-)
Nie było mnie tutaj prawie 2 lata chyba...
Dopiero sobie uświadomiłam jak długo, kiedy popatrzyłam po Waszych podpisach (jakie duże mamy juz dzieci :-) )
Poczytam jeszcze troszkę co u Was, bo przyznaję się bez bicia, stęskniłam się strasznie :-)

Hej Patka! Chyba Cię myślami ściągnęłam! :-) Tak, tak koniecznie zaglądaj tu częściej, mam nadzieję że się znowu uzależnisz :tak: Co u Was słychać?

czesc

leje i leje. tymka sprzedaliśmy dziadkom, wiec mamy luzy :-) pogoda zachęca tylko do czytania. więc ja czytam :-) a wy co robicie?

ja to śpię Efuniu:-) podsypiam w każdym możliwym miejscu. Już 3 dzień leje bez przerwy :wściekła/y:zaczęłam prać ciuszki dla dziecka i nic nie schnie.
dzisiaj byliśmy na tzw kulkach czyli po waszemu chyba eldorado. dzieci masę i każde z rodzicami, czasami babcie itp. tłok jak nie wiem co :-)

Patka Ty wpadaj tutaj. Widzisz wykrakałaś mi tę ciążę.:-D

śpij kochana śpij :-) co się wyśpisz to twoje :-)

a ja mam dziecko którego nie ma :-( tzn zawsze uważałam ze mitem jest twierdzenie, ze jeśli dziecko spróbuje jedzenia z butli nie będzie chciało jeść z piersi. no i sobie wykrakałam. ona zgadza się ssać pierś tylko wtedy gdy jest przepełniona, czyli gdy dotknie językiem i mleko tryska... w innym wypadku wrzeszczy, wygina się, odwraca i nic nie pomaga. ani spokojne przystawianie, ani "podpompowanie" mleka, tak żeby tryskało do buzi, nic... więc od wczoraj karmię ją praktycznie tylko w nocy, nad ranem i rano. i raz w dzień. załamka. takie miałam plany laktacyjne...

u nas dzis się rozpogodziło niemalże.

Dzien dobry
Patka - miło Cię widzieć!!!

Ja się jakoś zbieram... jakoś, takie magiczne słówko.
Ale za to spędziłam cudowny weekend, poczynając od wizyty u przyjaciółki, wieczorną damską imprezę, rolki (tak, oszalałam, pojechłam i kupiłam sobei rolki - chyba odreagowanie), rower itd. I było tak fajnie, rodzinnie i bardzo mi się podobało.
Pracy mam full, ale niedługo kilka dni bez zdjęć.

reklama
Witam,
Nie udalo sie nam z Drzewkiem spotkac:-( Najpierw Natan cos wymiotowal i nie chcialam go brac w podroz, Drzewko tez miala dluga i meczaca podroz i do mnie nie przyjedzie, w tygodniu ani tyle sie nie spotkamy bo nie mam auta. Ale przynajmniej poznalam glos Ani i mam nadzieje, ze sie spotkamy w styczniu.
Magdusiek fajnie ze zajrzalas, rolki fajna sprawa, najwazniejsze zebys znalazla sposob na odreagowanie tego wszystkiego. Jakie zdjecia? Zajmujesz sie "produkcja" filmow? Koniecznie nas odwiedzaj, buziaki.

Do góry